Blog

Kennis is er om te delen

clearCafé – donderdag 13 oktober – Lamot Mechelen

Op donderdag 13 oktober organiseren we ons tweede clearCafé van 2016.  Voor dit clearCafé pakken we uit met een topspreekster. Barbara Torfs, Directeur Marketing & Communicatie bij Schoenen Torfs, spreekt over ‘Gezondheid Werkt’.

barbara_torfs_web-1_0

De laatste jaren worden bedrijven gestimuleerd om actief aan gezondheidsmanagement te doen. Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf wordt meer en meer een maatschappelijke realiteit.

Met de oprichting van haar eigen bedrijf Springbok richt Barbara Torfs zich met het programma [email protected] op het ontwikkelen van een gezonde geest in een gezond lichaam. Onder het motto “Gelukkige werknemers leiden tot gelukkige klanten” creëren ze bij Torfs een cultuur waarin mensen zich goed voelen en kansen krijgen, ook fysiek.

Barbara Torfs vertelt u op 13 oktober graag haar visie op het creëren van een bedrijfscultuur waar  – naast aandacht voor fitheid, veerkracht en gezondheid – veel aandacht wordt besteed aan respect, dankbaarheid & waardering.

Place to be is opnieuw Lamot te Mechelen vanaf 18:30.  We hopen op een massale opkomst! Zou fijn zijn, mocht je erbij zijn!  Schrijf je nu in.

Ben jij momenteel op zoek naar een geschikte kandidaat?

Ben jij momenteel op zoek naar een geschikte kandidaat?

clearXperts helpt je graag verder!

Laten we kennismaken via een persoonlijk gesprek:

Delen op:
LinkedInTwitter
Geen reactie's

Geef een reactie