Aankoop- en Productie Planner – Limburg

Aankoop- en Productie Planner – Limburg

Introduction

Een internationaal georiënteerd bedrijf met een uitgesproken toekomst- en marktvisie met veel aandacht voor klant, productkwaliteit en -innovatie is op zoek naar een uitermate gedreven, organisatorisch sterk en probleemoplossende aankoop- en productieplanner.

Ben je hierdoor reeds getriggerd? Lees verder om je toekomstige uitdaging te ontdekken.

Organization

Als productieplanner ben je de centrale spil die ervoor zorgt dat producten binnen de vooropgestelde eisen geassembleerd kunnen worden en dat de basiscomponenten op tijd worden geleverd.

Function

Als aankoop- en productieplanner is jouw takenpakket tweeledig:

Je staat in voor de administratieve en operationele opvolging van de aankopen van basiscomponenten en grondstoffen . Ook de analytische behoefte- en stockanalyse van deze producten behoren tot jouw verantwoordelijkheid.

Je zorgt voor het opmaken van de productieplanning in het SAP systeem. In functie van de ordergegevens die je van het productieteam ontvangt. Een maximale efficiënte in de aanvoer van de basiscomponenten en het respecteren van de bevestigde verzenddatum naar de klant, zijn hierbij essentieel.

Requirements

· Je bent in het bezit van een hoger diploma.

· Je hebt een eerste ervaring binnen een technische setting, bv. productie, assemblage of integratie van oplossingen op basis van technische componenten.

· Je bent een echte teamplayer, je zal met verschillende teams nauw samenwerken

· Naast het analytisch denken en stressbestendig zijn is het organisatorisch denken en handelen essentieel.

· Een eerste ervaring met het SAP systeem is een must. Je bent leergierig en bereid om de nodige stappen te zetten om te groeien.

· Je werkt kwalitatief en nauwkeurig maar blijft helicopterview behouden m.a.w. je bewaakt de belangen van alle afdelingen die onderdeel zijn van jouw planning, maar houdt het hoofddoel (een efficiënte en effectieve oplevering) nauwlettend in het oog.


Offer

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een fijne, energieke en innovatieve bedrijfscultuur en –sfeer. Een heleboel gemotiveerde collega’s wachten op je!

Uiteraard mag je hiervoor een interessant salarispakket verwachten. Naast het brutosalaris worden er tal van extralegale voordelen voorzien, zoals o.a. maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en dergelijke.

Jouw inzet en enthousiasme wordt beloond, want naast het wettelijk verlof bouw je 12 extra verlofdagen op en na 5 jaren wordt dit zelfs vermeerderd.

Zin gekregen? Reageer vandaag nog!


Information

Rachid Sarhdi +32 4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi +32 4 89 83 70 05

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,