Aankoper – Genk

Aankoper – Genk

Organization

Onze opdrachtgever is een gekend naam binnen de bouwsector met zowel grote projecten als een tak distributie. Vanuit hun familiaal karakter zijn een aangename werksfeer en de wil om te leren erg belangrijk.

Function

Jij bent een partner voor de leveranciers en bouwt duurzame relaties op. Je beheert het contact met de leveranciers: je geeft bestellingen door, checkt termijnen af en volgt op. Verder sta je in voor voorraadbeheer, volg je nauwgezet op en bestelt bij waar nodig. Ook administratief sta je sterk, jij staat jouw mannetje in het beheer van aankoopprijzen en werkt nauw samen met de afdeling masterdata voor aanpassingen. ‘Communicatie’ is jouw middle name: je checkt zaken af met filialen, volgt leveranciers op en initieert de communicatie en staat garant voor een transparante en vlotte communicatie.

Requirements

Een gedreven communicator met sterk teamgevoel. Analytische skills en helicoperview zijn een must.

Uitstekende communicatie skills in het Nederlands, maar je durft anderen ook te woord te staan in het Frans. Je kennis van de Franse taal hoeft niet perfect te zijn, maar je kan je goed behelpen en bent bereid om hierin te groeien.

Dankzij jouw relevante ervaring, kan je zaken snel oppakken. Je bezit een bachelor diploma of hebt voldoende ervaring.

Je bent vlot in Excel. Kennis van Microsoft Dynamics AX en Slim4 (voorraadbeheer) zijn troeven.

Offer

Een stabiele job binnen een familiaal bedrijf met ontwikkelingsmogelijkheden en de mogelijkheid om mee te denken. Naast een correct verloningspakket, met ruim pakket extra legale voordelen en een flexibel cafetariaplan, is er de mogelijkheid tot home work na de inwerkperiode.

Information

+32 (0)477 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,