Aankoper – Vilvoorde

Aankoper – Vilvoorde

Organization

Onze opdrachtgever is een gekende naam binnen de bouwsector, meer bepaald de HVAC sector. Vanuit hun familiaal karakter zijn een aangename werksfeer en autonomie erg belangrijk. Om het bestaande 3 koppige team op aankoop te versterken zoeken we voor hen een aankoopbediende.

Function

Jij bent een partner voor de leveranciers en bouwt duurzame relaties op. Je beheert het contact met de leveranciers: je geeft bestellingen door, checkt termijnen af en volgt op. Verder sta je in voor voorraadbeheer, volg je nauwgezet op en bestelt bij waar nodig. Ook administratief sta je sterk, jij staat jouw mannetje in het beheer van aankoopprijzen en werkt nauw samen met de afdeling orderverwerking. ‘Communicatie’ is jouw middle name: je checkt zaken af met leveranciers en interne afdelingen, volgt leveranciers op, initieert de communicatie en onderhandelt waar nodig. Je staat steeds garant voor een transparante en vlotte communicatie.

Requirements

Een gedreven communicator met sterk teamgevoel. Analytische skills en helicoperview zijn een must. Tevens kan je discreet omgaan met verkregen informatie.

Uitstekende communicatie skills in het Nederlands, maar je durft anderen ook te woord te staan in het Frans. Je kennis van de Franse taal hoeft niet perfect te zijn, maar je kan je goed behelpen en bent bereid om hierin te groeien. Vlotte kennis van Engels is een noodzaak.

Dankzij jouw relevante ervaring, kan je zaken snel oppakken en ben je thuis in de wereld van aankoop. Je bezit een bachelor diploma of hebt voldoende ervaring.

Je bent vlot in Excel. Kennis van en ervaring met een ERP pakket is een sterke troef.

Bonus in deze functie zijn de doorgroeimogelijkheden. Dankzij jouw nauwe samenwerking met de manager aankoop kan je door hem opgeleid worden en in zijn voetsporen treden bij zijn pensionering (binnen 10 tal jaar).

Offer

Een stabiele job binnen een familiaal bedrijf met ontwikkelingsmogelijkheden en de mogelijkheid om mee te denken. Naast een correct verloningspakket, met ruim pakket extra legale voordelen is de autonomie binnen deze functie een sterk voordeel.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter