Account manager – Antwerpen Zuid

Account manager – Antwerpen Zuid

Organization

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in allerhande technische materialen en services binnen industriële bedrijven. Hun focus is qua sector zeer uiteenlopend, qua type bedrijf van KMO tot multinational. . Deze stabiele groep zorgt voor de nodige stabiliteit.


Vanwege sterke groei in de afgelopen jaren zoeken we voor hen een Accountmanager met technisch affiniteit.

Function

Vanuit deze commerciële rol bewerk je de markt van industriële bedrijven in jouw regio. Je onderhoudt de bestaande klanten, maar bezit het potentieel om nieuwe markten te onderzoeken en succesvol te bewerken.

’s Ochtends vertrek je van thuis uit. Een groot deel van jouw tijd breng je door op de baan, waar jij zorgt voor een uitstekende service en opvolging van klanten. Vanuit een adviserende sales rol, smeedt je lange termijn relaties, denk je mee en bied jij oplossingen aan aan klanten. Voor de meer gespecialiseerde, technische projecten, kan je rekenen op de hulp van jouw gespecialiseerde collega binnen dat segment.

Gepassioneerd door de markt van techniek, maintenance, industrie, … maak jij je alle informatie eigen en leer je een zeer breed productgamma kennen, volg je de concullega’s op de voet en kan zo meerwaarde bieden aan jouw klanten.

Requirements

Dankzij jouw aangeboren commerciële feeling leg je makkelijk nieuwe contacten en ben je in staat naar klanten te luisteren en perfect te begrijpen wat de beslisser wil. Je stuurt hem of haar in de juiste richting en adviseert. Zowel aankopers, operation managers, onderhoudsverantwoordelijken, … kunnen jouw contactpersoon zijn.

Vanuit jouw dynamiek kan je ook op moeilijke momenten doorzetten en volharden. Samenwerking is voor jou geen loze belofte, maar een missie. Samen met jouw collega’s trek je klanten over de streep en werk je verder aan de groei van dit bedrijf in België.

Ervaring in een sales rol is aanbevolen, een stevige affiniteit met techniek is een must! Jij wil alles weten, de complexe materie onder de knie krijgen vraagt heel wat inzet en leervermogen. Je redeneert dan ook op bachelor niveau (diploma niet vereist).

Bij voorkeur woon je centraal in de regio Antwerpen zuid.

Offer

Mooie loopbaankansen, een degelijke opleiding en een fijne samenwerking, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een toonaangevende onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien en dagelijks op hoog niveau kan en mag meedraaien. Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten met een degelijk vast brutoloon, bovendien ontvang je een heel uitgebreid pakket extra legale voordelen, inclusief bedrijfswagen, netto vergoeding, laptop, commissie, bonussysteem, ….

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter