Account Manager dealernetwork – Reizend Nederland

Account Manager dealernetwork – Reizend Nederland

Organization

Gepassioneerd door de automotive sector? Deel uitmaken van een bloeiend internationaal bedrijf? Zin om een pioniersfunctie op te nemen? Dan ben jij diegene die we zoeken Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren en verdelen van parts en accessoires voor enkele automerken.

Function

Jouw focus en doel is een uitstekende opvolging van de aan jou toegewezen dealerportefeuille. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verkoop van ‘parts en accessoires’ voor 2 merken. Dankzij jouw persoonlijke coaching en ondersteuning van de dealers, werk je indirect mee aan betere verkoopcijfers. Je lanceert nieuwe acties, brengt nieuwe producten onder de aandacht, bespreekt acties en geeft product updates. Verder ben jij HET aanspreekpunt voor de dealers en blink je uit in klantgerichtheid. Je wordt bijgestaan door collega’s in andere landen en de key accountmanager.

Requirements

  • Passie, betrokkenheid en gedrevenheid maken van jou een sales professional in hart en nieren. Bovendien heb je 3 – 5 jaar ervaring in, kennis van en passie voor de automobielwereld en wagens, waardoor je de dealers met raad en daad kan bijstaan. Je bent een uitstekende coach die zaken op een heldere manier kan overbrengen.
  • Met jouw focus op innovatie en jouw ondernemerschap sta je garant voor uitstekende resultaten van al de dealers in jouw regio. Je bent flexibel, zelfstandig en bent in staat een efficiënte agenda planning te maken.
  • Gezien je verantwoordelijk bent voor gans Nederland, is een centrale woonplaats in Nederland makkelijk. Als je binnen werkt is dat afwisselend vanuit Utrecht en Beringen (België).

Offer

Niet alleen werk je binnen een pioniersrol in de regio Nederland, ben je in staat deze rol vorm te geven en Nederland verder op de kaart te zetten. Je krijgt ook de kans om op een creatieve manier mee te bouwen aan een uitstekende band met de dealers en een opperbeste teamspirit. Uiteraard wordt jouw ondernemerschap beloond door een aantrekkelijk vast brutosalaris, aangevuld met een zeer volledig extralegaal pakket (waaronder een wagen met tankkaart, laptop, GSM, groepsverzekering, onkosten). Je plant jouw eigen agenda in, maar bent flexibel naar verplaatsingen toe.

Information

+32 (0)477 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter