Account manager maintenance regio Brussel – Brussel

Account manager maintenance regio Brussel – Brussel

Introduction

Jouw elevator pitch klinkt als: ‘Geboren netwerker, die geboeid is door technische installaties’! Klik dan meteen door naar ‘solliciteer nu’!

Organization

1.5 miljard mensen maken dagelijks gebruik van de installaties van onze klant – wat betekent dat je bij dé marktleider terecht komt. Ze vallen terug op 140 jaar Zwitsers vakmanschap, waar familiewaarden en deskundigheid centraal staan. Wereldwijd werken 60.000 medewerkers dag in dag uit om installaties in meer dan 100 landen te plaatsen, te vernieuwen en te onderhouden. Bouw jij hier binnenkort aan mee?

Function

Jij neemt de sleutelrol tussen de technische diensten en de klanten voor je rekening. Samen met jouw accounts in regio Brussel en je technische collega’s stel je onderhoudscontracten op, bepaal je SLA’s en leg je vast waarvoor jouw bedrijf garant wil staan. Vervolgens ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant bij vragen en problemen van alle aard. Jij zorg ervoor dat de service top blijft en dat ze meteen geholpen worden door de juiste mensen in de organisatie. Maar daar stopt het niet! Op een proactieve manier benader je bestaande en slapende klanten met als doel om de klantenretentie te beperken en bestaande klantenrelaties te verstevigen. Kortom je bent een accountmanager pur sang die klantgerichtheid met stip op 1 zet.

Requirements

  • Jij combineert een gezonde commerciële voeling met een gezonde interesse voor technische installaties.
  • Als geboren accountmanager weet jij duurzame klantenrelaties op te bouwen en weet je op een diplomatieke manier verwachtingen van klanten om te zetten in contractuele afspraken.
  • Een hogere opleiding in engineering, handelswetenschappen of een andere commerciële of technische richting is een interessante troef, maar relevante ervaring is minstens even waardevol.
  • Voor jou betekent klantgerichtheid een stipte en correcte opvolging van de afgesproken SLA’s en een open communicatieve samenwerking tussen klant en technische dienst. Je houdt van de persoonlijke commerciële contacten, maar je hecht nog meer belang aan het correct managen van je klanten.
  • Je werkt in regio Brussel dus een uitstekende kennis van Nederlands en Frans is een must.
  • Enthousiast, gedreven, nauwgezet en een doorwinterde teamspeler… dat ben jij!

Offer

Steek je loopbaan vandaag nog in de lift! Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een stabiele omgeving met vooral familiale waarden. Onderlinge teamspirit staat centraal, net zoals open communicatie en empowerment van elke medewerker. Naast een aantrekkelijk salarispakket (wagen, maaltijdcheques, tankkaart, Iphone, verzekeringen, bonus, enzovoort), krijg je een grondige opleiding en op termijn mooie (internationale) carrièrekansen. Aarzel niet en reageer nu!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter