Account manager – Oost- en West-Vlaanderen

Account manager – Oost- en West-Vlaanderen

Introduction

Sales driven én technisch onderbouwd? Als Account Manager in de packaging industrie kom jij met tal van bedrijven in aanraking, waar je je technische kennis optimaal kan inzetten.

Organization

Recent verhuisd naar een nieuw kantoor in Sint-Agatha-Berchem, maakt Antalis België deel uit van de Japanse Kokusai Pulp & Paper Group.

Function

Als Account Manager haal jij je energie uit je klantenrelaties. Met een sterke commerciële strategie op zak bouw jij een warm netwerk van klanten uit in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Met jouw drive en expertise adviseer je je klanten en denk je out-of-the box na om nieuwe verpakkingsoplossingen te adviseren. Van verpakkingsmaterialen tot machines: jij definieert de behoeften van prospecten/klanten en formuleert steeds een totaaloplossing. In conceptverkoop ben jij namelijk sterk!

Requirements

  • Ervaren account manager met kennis van packaging of techniek
  • Daadkrachtig, communicatief en conceptueel denken
  • Nederlands – kennis van andere talen is een troef

Offer

Met tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien én bij te leren, kom je bij Antalis in een dynamische maar zeer stabiele omgeving terecht. Je krijgt de kans om een grote portefeuille uit te bouwen én biedt echt een meerwaarde in de verpakkingsoplossingen die je aanbiedt.

Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter