Account Managers – Verschillende regio’s

14 dec Account Managers – Verschillende regio’s

Organization

Voor het sales team van onze klant zijn we op zoek naar Account Managers voor regio’s Antwerpen, Limburg en West-Vlaanderen

Je komt terecht in een unieke high-performing omgeving met een sterk product, waarbij je zelf je agenda kan bepalen en waar je maximaal wordt ondersteund. Bij onze klant werken meer dan 25.000 mensen in meer dan 120 landen. Het is een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Je krijgt ruimte en coaching om bij te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Function

Als vertegenwoordiger bezoek je de klanten op de meest uiteenlopende locaties. Je hebt zowel contacten op bouwwerven als in kantoren en magazijnen. Het is jouw taak om uit te zoeken waarmee de klant het best geholpen is.

Professioneel advies verlenen, daar draait het om. Je bent altijd zeer ‘hands-on’ aan het werk. Je rolt je mouwen op en demonstreert de meest vernieuwende producten. Verder verkoop je de state-of-the-art services en nazorg waar de naam van het product voor staat. In het wilde weg rondbellen zit niet in de filosofie van het bedrijf. Je bouwt een duurzame relatie op met jouw klanten en helpt ze aan de meest innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

Je rapporteert dagelijks aan je Area Sales Manager, die je ook met raad en daad bijstaat tijdens het streven naar succes.


Requirements

  • Je hebt een eerste ervaring in een technische of verkoopsfunctie
  • Ervaring in ‘service selling’ is een plus
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Inzet, moed en leergierigheid
  • De wil om jezelf uit te dagen in het streven naar succes
  • Flexibiliteit om je te verplaatsen binnen jouw regio


Offer

Je krijgt alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Dat gaat van je eigen auto vol gereedschap en sales-hulpmiddelen tot en met persoonlijke coaching. Een uitdagende functie met een grote dosis autonomie binnen een hecht en uitnodigend team, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen agenda. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en beheert je eigen klantenportfolio, van aannemers en projectmanagers tot bedrijfsleiders.

Information

Arne Vanvlasselaer +32 474 90 93 14

Application

Arne.vanvlasselaer@clearXperts.com

Delen op:
LinkedInTwitter