Accountant – Lebbeke

Accountant – Lebbeke

Organization

Werken voor een Belgisch modehuis, waar een persoonlijke aanpak en kwaliteit hand in hand gaan. Klinkt het als muziek in jouw oren? Ben je bovendien accuraat ingesteld, sterk cijfermatig en op zoek naar een leuke uitdaging? Dan ben jij misschien de accountant die wij zoeken!

Function

Als accountant weet je al jouw kennis in te zetten om zowel klanten- als leveranciersboekhouding optimaal te laten verlopen. Jij staat voor een accurate aanpak en korte opvolging van debiteuren. Door overzicht te houden over alle financiële bewegingen, ben je in staat om maandelijks alle afsluitingen te doen en te streven naar een correcte balans.

Requirements

  • Je hebt een hogere opleiding in een financiële richting en minimaal 3 jaar relevante ervaring.
  • Door jouw cijfermatige en analytische ingesteldheid, kan je je verdiepen in de cijfers, werk je nauwkeurig, maar ben je ook in staat pro actief te handelen.
  • Naast enkele jaren ervaring ben je ook analytisch sterk en hou je ervan om problemen uit te pluizen en op te lossen. Je weet helicopterview te houden, maar tegelijk vind je het ook fijn om je in de details in te werken.
  • Een internationale omgeving vraagt ook een vlotte talenkennis: Nederlands is de voertaal, maar contacten met klanten verloopt vaak in het Frans.

Offer

Onze klant is een mooie naam binnen de Belgische modewereld, met internationaal succes. Ervaring, inzet en engagement worden vertaald in een marktconforme verloning. Tewerkstelling in Lebbeke, goed bereikbaar met de wagen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Information

Elisabeth Muylaert

Application

+32 (0)471 88 46 02

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,