Accountant – Lokeren

Accountant – Lokeren

Organization

Als accountant draag jij er dagelijks toe bij dat de boekhouding op wieltjes loopt. Onze opdrachtgever is een grote multinational binnen de automotive. Vanuit de vestiging in Lokeren bouwen een 170 tal werknemers dagelijks aan de toekomst van het bedrijf. Om het 3 koppige finance team te vervolledigen, zoeken we een accountant.

Function

Sterk in boekhouding, ben jij de ontbrekende schakel binnen dit team, bestaande uit een AR specialist, finance manager en plant controller.

In beginfase focus jij je op de verdere implementatie van accounts payable binnen het shared service center. Je coördineert de goede werking van de overgang van een interne AP organisatie naar het service center. Vanaf het moment alles feilloos verloopt, kan jij je ten volle concentreren op jouw taken als GL accountant..

Als een goed geoliede machine verwerk je – samen met je collega’s – de boekhouding van A tot Z van een aantal vennootschappen. Naast de dagdagelijkse boekhoudkundige activiteiten, ben jij de rechterhand van de finance manager bij maand- , – kwartaal – en jaarafsluitingen. Samen staan jullie garant voor een vlekkeloze financiële administratie en rapportage binnen de internationale, complexe structuur van een beursgenoteerd bedrijf

Requirements

Met jouw bachelor/masterdiploma in een financiële of economische richting en een eerste relevante ervaring in GL accounting, AP of AR, ben je de ideale kandidaat voor deze uitdagende rol. Kennis van de gangbare normen en processen binnen boekhouding zijn een must. Jouw groeipotentieel kan zeker benut worden binnen deze rol, waarin je kansen en tijd zal krijgen om jouw boekhoudkundige loopbaan verder vorm te geven. Misschien bekleed jij zelfs de rol van finance manager over 10 jaar?

Bovendien ben je Nederlandstalig, maar heb je eveneens een goede basiskennis van het Frans en Engels. Jouw kennis van Excel reikt een stuk verder dan de basis.

Je omschrijft jezelf als analytisch sterk, georganiseerd, detail- en oplossingsgericht? Je houdt ervan om in een team te werken en zoekt stabiliteit bij een groot, internationaal bedrijf? Aarzel dan niet!


Offer

Naast een fijne werksfeer biedt onze opdrachtgever stabiliteit, zekerheid en ruime mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling. Door hun flexibele werkuren en thuiswerkpolicy, wordt de nodige flexibiliteit geboden. Een extra inspanning, bij de deadline van een afsluiting bijvoorbeeld, hoort bij de rol. Voor jouw enthousiasme en expertise krijg je naast een mooi brutosalaris nog een breed pakket aan extra legale voordelen aangeboden: groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eco cheques, bonusplan en een zeer voordelige anciënniteitsregeling (1 dag extra vakantie na 1 jaar). Centrale locatie in Lokeren.


Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,