Accountant – Overijse

Accountant – Overijse

Introduction

Passie voor cijfers én zin voor communicatie?

Groei mee in het accounting departement van dit bedrijf!

Organization

Dankzij haar diversiteit in productgroepen hield onze opdrachtgever zich staande in dit bijzonder jaar, meer zelfs: het boekte in 2020 een record omzet! Onder de vleugels van een internationale groep is de toekomst van deze Belgische tak verzekerd.

Function

In accounting draag jij rechtstreeks bij aan het bedrijfsresultaat. Jouw potentieel wordt maximaal benut: je krijgt verantwoordelijkheden zowel in de boekhouding als het debiteurenbeheer. Op dit vlak ga je een sleutelrol te bekleden. Dankzij jouw financiële achtergrond en zin voor innovatie, krijg jij namelijk de vrijheid om credit control een nieuwe wind in te blazen met een persoonlijke toets.

Requirements

Heb jij een financiële Bachelor, ervaring in één of meerdere domeinen in accounting en communiceer je vlekkeloos in het Nederlands en Frans? Laten we kennis maken!

Offer

Als jij energie haalt uit sociale contacten, maar ook graag in de cijfers duikt, dan is dit ongetwijfeld een mooie uitdaging voor jou. In ruil voor jouw professionaliteit en engagement zal je deel uitmaken van een groeiend bedrijf met lange termijn mogelijkheden, in een job met toekomst perspectief, waarin je een interessant salarispakket ontvangt met extralegale voordelen en 12 extra verlofdagen.

Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter