Accountant – Tielt

Accountant – Tielt

Introduction

Schrijf jij mee aan het financieel verhaal

van deze bouwgroep?

Organization

Voor een bouwbedrijf werven wij een gedreven boekhouder aan die klaar is voor the next step. Wat begon als een kleine organisatie, groeide doorheen de jaren uit tot een grote KMO wiens wortels in West-Vlaanderen liggen maar ondertussen verder reiken naar een 2e vestiging in Limburg en klanten in BeNeLux, Frankrijk en Duitsland.

Het familiaal en warm karakter komt je tegemoet als je het hoofdkantoor in Tielt betreedt. Met meer dan 300 enthousiastelingen in dienst is dit bedrijf een gevestigde waarde in de bouwsector.

Function

Samen met de hoofdboekhouder vorm jij een sterke tandem.

Waar zij het controlling aspect voor haar rekening neemt, sta jij garant voor een vlekkeloze boekhouding en rapportering. Jouw verantwoordelijkheid reikt ver: zo verwerk je zelfstandig de boekhouding van A-Z voor een 8-tal binnen- en buitenlandse vennootschappen. Jouw energie en ambitie kan je hierin kwijt, aangezien jij naast jouw verantwoordelijkheden als back up fungeert voor de hoofdboekhouding in communicatie naar de CFO.

Requirements

Ben jij ervan overtuigd de juiste financiële expertise te hebben opgebouwd? In dat geval maken wij graag kennis met jou!

Offer

Als jij een goede work-life balans belangrijk vindt ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres. Afhankelijk van je gezinssituatie krijg je de keuze om te starten vanaf 7u30 en afhankelijk van je aanvangsuur en lunchpauze maak je rond de klok van 16u00 de switch naar huis.


Information

Tel. GSM +32 470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter