Accountant – Werkzaam in diverse regio’s

Accountant – Werkzaam in diverse regio’s

Introduction

Ben jij dé Xpert in finance die wij zoeken? Wil je voor een vaste werkgever werken en toch diverse projecten doen bij grote klanten? Op zoek naar een fijne KMO die initiatief, pro-activiteit en gezonde ambitie oprecht apprecieert? Lees verder om je toekomstige uitdaging te ontdekken!

Organization

ClearXperts verenigt toptalenten in Finance, Human Resources en Sales & Marketing in één leuk bedrijf. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en groeien elke dag voor én door hun klanten. De groep is vandaag in volle expansie en daarom zijn ze op zoek naar toffe collega’s met goesting.

Function


Jij weet als de beste dat achter de cijfers een volledige bedrijfsverhaal schuilgaat. Als accounting consultant beteken je dus een belangrijke meerwaarde voor onze klanten en zorg je ervoor dat hun financiële gegevens steeds een heldere spiegel zijn van de bedrijfsactiviteiten. Gezien je de kans krijg om regelmatig nieuwe accounting rollen op te nemen, leer je verschillende aspecten van het accountancy beroep verder kennen, heb je de mogelijkheid om generalistisch te groeien, of om net meer in de expertise te duiken. Kortom, als accounting consultant maak jij het verschil voor onze klanten én voor je eigen professionele ontwikkeling.

Requirements

  • Bachelor accountancy fiscaliteit of master in een economische richting.
  • Minstens 3 jaar ervaring als accountant.
  • Je gaat op zoek naar afwisseling en vindt het fijn dat verschillende projecten qua werklocatie en taakinhoud elkaar afwisselen.

Offer

  • Naast een aantrekkelijk brutosalaris, wordt ook een firmawagen, tankkaart, GSM, verzekeringspakket en bonussysteem voorzien.
  • Als consultant werk je op projecten op locatie bij de klanten, een fijne afwisseling dus … uiteraard krijg je van ons een vast contract!
  • Je werkt binnen een familiale sfeer, met oog voor de mensen en hebt geregeld de kans om jezelf bij te scholen.
  • Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan opleidingen en teamactiviteiten (met alle consultants), wat maakt dat je in een opperbeste sfeer je werk kan doen.

Information

+32 471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter