Accountmanager – Antwerpen

Accountmanager – Antwerpen

Introduction

De klant van clearXperts is een groeiend bedrijf binnen een gevestigde holding. Momenteel zoeken zij een Accountmanager die met veel enthousiasme en professionalisme nieuwe projecten samen met het team kan verwezenlijken. Samen met een team van specialisten verzorg je de commerciële activiteiten van het bedrijf. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verdere uitbouw van het klantenbestand.

Organization

De organisatie is door zijn expertise en sterke relatie met de klanten een gewaardeerde partner bij zowel particulieren klanten als voor de professionele sector (B2B) van wellness-centra, hotels, revalidatie-centra, enz

Function

Als Accountmanager weet jij als geen ander hoe je nieuwe klanten kan binden. Met behulp van een uitgebreide opleiding beschik je over de nodige productkennis om de klanten te woord te staan. Jij doorgrondt de noden van de klanten en biedt een op maat gesneden oplossing. Je wordt hierbij intern bijgestaan door een team van specialisten.

Naast het genereren en behandelen van de leads ben je een ware held in het opbouwen van een sterk vertakt netwerk van architecten, bouwheren en aannemers.

Samen met het team zal je projecten van A tot Z opvolgen en nauw samenwerken met een tal van specialisten.

Requirements

De ideale kandidaat heeft ervaring binnen een commerciële rol. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen het commercialiseren van technische producten.

Nog belangrijker vinden we jouw attitude: proactief, hands-on, teamplayer, innovatief en ondernemend. Jij denkt vooruit in functie van de groei van het bedrijf. Jouw drive, analytische geest en technisch denkvermogen vormen voor jou de sleutel tot je succes als Accountmanager.

Je spreekt Nederlands en je kan je goed uit de slag trekken in het Engels en Frans.

Offer

Een job waar je verschillende taken op je kan nemen en waar je de nodige verantwoordelijkheid aangereikt krijgt. Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team dat hecht samenwerkt en met trots aan de toekomst van het bedrijf bouwt. Je werkt samen aan de diverse projecten en gaat voor hetzelfde kwalitatief resultaat.

Information

Rachid Sarhdi

Application

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Delen op:
LinkedInTwitter