Accountmanager Infra en Industrie – België

Accountmanager Infra en Industrie – België

Introduction

Al meer dan 30 jaar is P&V Panels toonaangevend in het ontwerpen, bouwen en upgraden van distributieborden en stuurborden. Met een team van 230 ervaren medewerkers zijn ze de grootste onafhankelijke bordenbouwer in België. Hun capaciteit in engineering en productie staat voor kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Als groei bedrijf zijn ze op zoek naar talent dat samen met hun deze groei wil verwezenlijken.

Organization

We zoeken een Account Manager die zijn/haar loopbaan onder sterkstroom wil plaatsen om de groei ambitie van P&V Panels te helpen verwezenlijken in het segment “Infra en Industrie”. Vanuit hun filosofie Work Hard – Play Hard kom je terecht in een ambitieus sales team!

Function

Jij zal verantwoordelijk zijn voor:

  • Het opmaken van het Sales budget per klant en product en zal van daaruit het prospectieplan richting geven samen met de Sales Director.
  • Het opvolgen van de markt- en technologische evoluties ten einde opportuniteiten te identificeren en te vertalen naar concrete business cases.
  • Het prospecteren van mogelijk nieuwe klanten en het onderhouden en verder uitbouwen van contacten met de bestaande klanten teneinde een lange termijn relatie uit te bouwen en zo de vooropgestelde omzet en marge te realiseren.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director.

Jouw werkterrein is gericht op voornamelijk Vlaanderen, Limburg. Hier tegenover staat natuurlijk heel wat home office en flexibiliteit.

Requirements

  • Je hebt sterke communicatie en onderhandelingsvaardigheden en kan op C-level successen boeken.
  • Je bent een geboren teamplayer en farmer.
  • Je kan conceptueel denken en zoekt permanent naar nieuwe opportuniteiten.
  • Je bent een doorzetter en werkt stipt en nauwkeurig.
  • Idealiter heb je een master/ bachelor diploma in een elektrotechnische of elektromechanische richting en/of commerciële ervaring in de project business, ervaring in Elektrotechniek is een pluspunt maar het belangrijkste is dat je hier affiniteit in hebt en de goesting om je hierin te verdiepen.
  • Je hebt een eerste sales ervaring in een technische omgeving achter de rug.

Offer

Je komt in een Limburgs groeibedrijf met een ondernemende bedrijfscultuur. Intern krijg je de kans samen te werken met een dynamisch team. Daarnaast ligt er een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen, aangevuld met een kwaliteitsvol intern opleidingstraject.

Information

Peter De Ridder +32 499 777 440

Application

Peter De Ridder


Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,