Adjunct diensthoofd facturatie – Sint Truiden

Adjunct diensthoofd facturatie – Sint Truiden

Organization

Onze opdrachtgever, het St Trudo ziekenhuis, is een stabiele werkgever met een degelijke organisatie. Met ruim 1000 medewerkers in dienst bieden zij een garantie tot kwalitatieve zorg. Voel jij je thuis binnen een teamgerichte organisatie met vlakke structuur, waar je als mens kan groeien en meedenken? Dan ben jij mogelijk de ontbrekende schakel binnen de facturatiedienst!

Function

Je maakt deel uit van het 9 koppige facturatieteam, waarin jij fungeert als rechterhand van het diensthoofd. Naast het zelf actief meewerken binnen de facturatieflow, ben jij diegene die collega’s bijstaat in het oplossen van allerhande administratieve vraagstukken. Dit kan gaan van het opmaken van templates in Excel over het analyseren van bepaalde cases tot het optimaliseren van bepaalde processen.

Dankzij jouw relevante ervaring, jouw positieve ingestelde natuur en zin voor initiatief ben jij de geknipte kandidaat. Je bent bovendien een teamplayer met uitstekende analytische skills, maar voldoende hands on en pragmatisch ingesteld. Met een masterdiploma (of gelijkaardig door ervaring) op zak heb je een brede kijk op de zaken.

Requirements

Je voelt je goed binnen een fijne sfeer, waar teamwork en collegialiteit belangrijke waarden zijn. Je staat administratief sterk, hebt relevante ervaring en bent ICT minded. Dankzij jouw uitstekende kennis van Excel en sterk leervermogen, ben je in staat zowel informatica als wetgeving snel onder de knie te krijgen. Naast jouw hands on skills, ben je de trekker die een team kan aansturen bij afwezigheid van het diensthoofd en een goede opvolging kan voorzien. Je bent discreet en hebt een ‘doe’ mentaliteit.

Offer

Naast de inhoudelijke uitdaging en de verantwoordelijkheid die je krijgt, moet de teamsfeer de grootste troef van St Trudo ziekenhuis zijn. Open voor suggesties en binnen een vlakke structuur, kan je meedenken en jouw stempel mee drukken op een foutloze facturatie. Jouw prestaties worden beloond met een degelijk salaris, 24 vakantiedagen en een pakket extra legale voordelen op maat van jouw expertise.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter