After Sales Coördinator – Antwerpen

After Sales Coördinator – Antwerpen

Introduction

De klant van clearXperts is een groeiend bedrijf binnen een gevestigde holding. Kwalitatieve en innovatieve eindprojecten afleveren is het doel waar al de werknemers binnen het bedrijf naartoe werken. De high end welness- en zwembadenprojecten worden op een uiterst professionele manier uitgewerkt en uitgevoerd. Momenteel zoeken zij een After Sales Coördinator die met veel enthousiasme en professionalisme nieuwe projecten samen met het team kan verwezenlijken.

Organization

De organisatie is door de expertise en sterke klantenrelatie een gewaardeerde partner bij zowel particulieren klanten als voor de professionele sector (B2B) van wellness-centra, hotels, revalidatie-centra, enz

Function

Als After Sales Coördinator zorg je er voor dat de klantentevredenheid, één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, gewaarborgd wordt.

De klanten komen bij jou terecht met verschillende technische vragen over de geleverde producten, je zorgt voor een optimale service naar de klanten toe en denkt met de klant mee om zaken te optimaliseren.

Je werkt nauw samen met een team van specialisten bij het opleveren van de projecten en zorgt voor de volledige na service en het inplannen van het structureel onderhoud van de producten.

Je brieft en plant techniekers in om de nodige aanpassingen en/of herstellingen aan de installaties aan te brengen.

Requirements

  • De ideale kandidaat heeft een technische opleiding genoten of de nodige ervaring opgebouwd binnen een technische omgeving.
  • Je hebt ervaring in after sales, bij voorkeur in een technische sector.
  • Nog belangrijker vinden we jouw attitude: proactief, hands-on, teamplayer, innovatief en ondernemend. Jij denkt vooruit in functie van de groei van het bedrijf. Jouw drive, analytische geest en technisch denkvermogen vormen voor jou de sleutel tot je succes als After Sales Coördinator.
  • Je spreekt Nederlands en je kan je goed uit de slag trekken in het Engels en Frans.

Offer

Een job waar je verschillende taken op je kan nemen en waar je de nodige tools aangereikt krijgt om een centrale spil binnen het bedrijf te zijn. Je maakt deel uit van een ambitieus en professioneel team dat hecht samenwerkt en met trots aan de toekomst van het bedrijf bouwt. Je werkt samen aan de diverse projecten en gaat voor hetzelfde kwalitatief resultaat.

Information

Rachid Sarhdi

Application

Rachid Sarhdi +32 4 89 83 70 05

Delen op:
LinkedInTwitter