Area sales manager – België

Area sales manager – België

Organization

Onze opdrachtgever, Zehnder Clean Air Solutions, is wereldwijd gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen op maat voor industriële luchtzuivering. Hun innovatieve technologieën laten toe om de binnenlucht gevoelig te verbeteren en het (fijn) stof sterk te reduceren. Dit leidt tot een gezonde en comfortabele werkomgeving in allerhande sectoren. Wil jij mee werken aan de uitbouw van deze organisatie en geloof jij er sterk in dat zuivere lucht een basisrecht is?

Function

Als area sales manager ben jij diegene die klanten overtuigd van het belang van een gezonde en zuivere binnenlucht en deze missie verder wil verspreiden. Op een authentieke manier luister je naar de echte noden en intrinsieke behoeften van je aanspreekpartner.

Klanten en prospects bevinden zich in alle sectoren, waardoor jouw aanpassingsvermogen en het vermogen om anderen hun business en behoeften te begrijpen, essentieel zijn in deze rol. Adviserende verkoop is jouw 2de natuur: door jouw sociale en begripvolle aard kan je dit product als een service in de markt zetten. Hierbij focus je op het uitbouwen van een lange termijn partnership met klanten. Afspraken worden voor jou ingepland. De volledige opvolging van het klantencontact, ook na de verkoop, is jouw verantwoordelijkheid.

Samenwerken met jouw Belgische collega is een evidentie en daarbij maak je deel uit van het Benelux Team. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de Country Manager Benelux.

Requirements

Samenwerking is voor jou key: je overlegt met jouw collega en bekijkt in een collegiale sfeer mogelijke opportuniteiten. Anderzijds ben je voldoende zelfstandig ingesteld om jouw doelen onafhankelijk van anderen te bereiken en jezelf te motiveren wanneer het moeilijk gaat.

Dankzij jouw ruime ervaring in een gelijkaardige rol als adviserend verkoper in een B-B omgeving, ben je in staat om de langdurige klantentrajecten succesvol te begeleiden en heb je de nodige maturiteit om op elk niveau in gesprek te gaan. Bovendien ben je volhardend, stipt en nauwkeurig in jouw opvolging.

Het bezoeken van prospects of klanten, volgen van een rondleiding, in kaart brengen van de ruimtes, uitvoeren van een stofmeting, opmaken van een offerte door diverse calculaties en presenteren van jouw plan en bijbehorende voordelen, garanderen een job met veel afwisseling.

Een gezonde interesse in diverse sectoren zorgt ervoor dat je op een oprechte en authentieke manier in gesprek gaat met klanten. Gepassioneerd draag je de missie ‘zuivere lucht is een basisrecht’ uit en ben je sterk geëngageerd om hieraan mee te werken.

Gezien jouw prospects en klanten in gans België gelegen zijn is, een goede kennis van Nederlands én Frans een must. Engels is een noodzaak binnen dit internationaal bedrijf.

Offer

Mooie loopbaankansen, een degelijke opleiding en een fijne samenwerking, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een toonaangevende onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien. De stabiliteit van een degelijke en gerenommeerde beursgenoteerde groep wordt gecombineerd met de kleinere structuur in België, best of both worlds dus. Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten, bovendien ontvang je een mooi pakket extra legale voordelen, inclusief bonusplan, firmawagen, tankkaart, internetvergoeding, laptop, Iphone, groeps – en hospitalisatie verzekering en 35 verlofdagen. Flexibel kan je jouw eigen dag indelen en is er de mogelijkheid om van thuis te werken, uiteraard ben je ook steeds welkom in de kantoren in Mechelen.

Information

+32 471 88 46 02


Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter