Assistent Product Manager –

Assistent Product Manager –

Introduction

De chemische sector lijkt missschien ver van ons bed, maar ligt mee aan de basis van onze dagdagelijkse producten (voedingswaren, verzorgingsproducten, enzovoort). De product managers bij onze klant denken daarom mee na over inspirerende oplossingen voor diverse industrieën (voeding, pharma, ….) en dragen zo bij aan veilige, duurzame en effectieve producten voor huisgezin en industrie. Zin om hen in hun missie bij te staan?

Function

Als assistent van de product manager ben jij de ideale ‘sidekick’ om informatie te verzamelen, de stock te managen, de supply chain op te volgen, de prijzen te beheren en alle nodige documentatie in orde te brengen. In eerste instantie zijn er een aantal administratief ondersteunende verantwoordelijkheden die aan jou toevertrouwd worden: je zoekt de artikel informatie samen en zorgt voor een correcte artikel creatie in het systeem, je plaatst aankoop orders en garandeert de opvolging ervan samen met supply chain en de operations afdeling, je zorgt ervoor dat de nodige certificaten aanwezig zijn, enzovoort. Daarnaast ondersteun je pro-actief de product manager bij het stockbeheer, de prijsadministratie, trainingsmateriaal voor het salesteam, het samenstellen van technische productfiches, je verzamelt markt informatie, enzovoort. Een fijne combinatie dus van organisatorische, administratieve en opvolgingsactiviteiten in een complexe en boeiende context.

Requirements

  • Een hogere opleiding (bachelor of master) combineer je idealiter met een eerste relevante professionele ervaring in supply chain, customer service, logistiek of order administratie. J
  • Je zoekt meer dan alleen een uitvoerende functie en wordt vrolijk van een functie waarbij je organisatie en administratie kan combineren met een vleugje inzicht en complexiteit.
  • Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels is een vereiste gezien de internationale context van de organisatie. Kennis van het Frans is zeker een extra troef voor je sollicitatie.
  • Jouw dynamische persoonlijkheid, ‘goesting’ en pit om zaken vast te pakken en uit te zoeken, maken dat dit de geknipte uitdaging voor jou is.


Offer

Je komt terecht in een complexe en boeiende sector (chemie), waar je de kans krijgt om een gevarieerd takenpakket op te nemen in een internationale context. Jouw sociale vaardigheden komen volledig aan de trekken dankzij talrijke contacten met leveranciers, interne diensten, klanten, enzovoort. Bovendien biedt onze klant een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met hybride werken (na de inwerkperiode) en tal van doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Waar wacht je nog op?

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter