Backoffice coördinator – Halle – Booienhoven

Backoffice coördinator – Halle – Booienhoven

Introduction

Kampioenen en hun topvoeding aanleveren voor een internationale sportdiscipline, dat is waar het familiebedrijf Herbots Imex zich dagelijks met veel passie voor inzet. Als dé referentie voor de professionele duivensport, exporteren ze hun topduiven en voedsel additieven wereldwijd. Wil jij aan deze internationale activiteiten in een warme en familiale sfeer, jouw professionele steentje bijdragen? Laat deze vogel dan niet over het net vliegen en grijp je kans!

Organization

Bij Herbots staat topkwaliteit voorop! Het volledige 10-koppige team heeft een echte winnaarsmentaliteit waardoor ze de lat voor zowel duif als medewerker hoog leggen. Enkel op die manier weten ze echte kampioenen te kweken. Hun duiven zijn internationaal erg begeerd (China, Taiwan, Japan, Irak, Polen, enzovoort) dankzij hun jaren lange expertise. Vorig jaar nog behaalden ze door hun inzet en passie de titel van ‘Superstar van het jaar halve fond’ in de Gouden Duif-competitie. Kortom dit familiebedrijf heeft kennis, kunde, ambitie maar vooral ook warmte, teamspirit en veel persoonlijkheid.

Function

Dankzij jouw stevige organisatorische skills en vlotte meertaligheid (NDL, FR, ENG) neem je graag een groot deel van de backoffice voor jouw rekening. Eerst en vooral assisteer je de zaakvoerders Jo en Miet Herbots respectievelijk met hun commerciële/logistieke en administratieve activiteiten. Van zodra een duif verkocht wordt, start je met het administratieve en logistieke proces: je beantwoordt mails, registreert de duiven (zeer nauwkeurig want hun nummers zijn net zoals hun identiteitskaart), zorgt voor wereldwijd transport, communiceert met de klanten bij vragen, lost problemen op, maakt facturen aan en volgt de betalingen op. Daarnaast zorg je voor een fijn telefonisch of persoonlijk onthaal van bezoekers en doet dit op een rustige, serene en vriendelijke manier ook al is het tijdens de herfst- en wintermaanden erg druk. Tot slot denk je als office manager ook mee over het algemeen beheer van het bedrijf als het gaat over faciliteiten en onderhoud – je neemt pro-actief actie om efficiënt te werken op alle domeinen. Kortom jij bent de spil tussen management, medewerkers en klanten en ziet jezelf helemaal passen in deze toffe uitdaging!

Requirements

  • In de eerste plaats ben je een echte hands-on multitasker: je houdt verschillende ballen tegelijk in de lucht en werkt als backoffe coördinator op een communicatieve manier samen met management en team.
  • Een bachelor diploma in een administratieve, logistieke (secretariaat, office management, logistiek management …) of talenrichting is het niveau dat we zoeken, aangevuld met enkele jaren ervaring in een gelijkaardige rol als backoffice manager, customer care medewerker, logistic officer of office manager/management assistent.
  • In deze internationale context is meertaligheid een must. Je beheerst daarom vlot schriftelijk en mondeling Nederlands, Frans en Engels – andere talenkennis is zeker een extra troef, maar niet noodzakelijk.
  • Organisatie, structuur en accuraatheid zijn jouw handelsmerk. Jij staat ervoor garant dat er geen fouten langs jou heen passeren.
  • Teamspirit, contactvaardig en vlot in omgang, flexibel, autonoom, rustig van aard, discreet en integer – hebben we jouw persoonlijkheid net omschreven? Dan ben je de man of vrouw die we zoeken voor ons team!

Offer

Niet alleen kom je terecht in een bedrijf dat een begrip is in de internationale duivensport. Je zal ook werken in een warme, familiale sfeer en cultuur van open communicatie. Regelmatige teambuilding activiteiten met het dynamische team en management, zorgen voor een fijne samenhang en vertrouwensband. Naast een mooi salarisaanbod wordt er ook op je werkplek goed voor je gezorgd met verschillende dranken, yoghurt en fruit. Benieuwd geworden? Ben je benieuwd om het team te leren kennen? Klik dan op deze URL (https://www.herbots.be/nl/herbots-team#/). Laat niet onder je duiven schieten en contacteer me vandaag nog voor extra informatie!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter