Backoffice medewerker – Olen

Backoffice medewerker – Olen

Introduction

Alle kleine kinderen spelen er allemaal mee: vrachtwagens, opleggers, dumpers, kranen, … – het spreekt echt tot de verbeelding! Buermans kranen heeft zich weten te specialiseren in mobiele kranen en alle mogelijke wisselstukken – zij beleven dus nog iedere dag datzelfde plezier (blijven we niet allemaal een klein beetje kind J )! Deze familiale KMO, dewelke onderdeel uitmaakt van de Hasco groep, zoekt naar uitbreiding van hun backoffice team.

Organization

Deze kempische organisatie, heeft al meer dan 40 jaar expertise en een 50-tal gedreven medewerkers staan dagelijks klaar voor de klanten. De familie is nog steeds de drijvende kracht achter het succes van de organisatie. Voor hen staan service, veiligheid en kwaliteit centraal en dat begint vanuit een goede planning en interne organisatie. Zin om daaraan mee te werken?

Function

Vanuit jouw functie behoudt je het overzicht over het reilen en zeilen in de firma. Jouw doel is immers om – samen met je 3 interne collega’s – een feilloze administratieve afhandeling voor de klanten te verzekeren. Ter ondersteuning van de zaakvoerder maak je de offertes op. Dit is een boeiend proces, gezien Buermans graag diensten op maat aflevert en er dus telkens een ‘op maat’ voorstel en pricing samengesteld wordt. Dankzij jouw brede interesse in de activiteiten op de projecten, weet je vlot de vertaalslag te maken van eventuele wijzigingen op de werkvloer, ten opzichte van de oorspronkelijke planning, om de facturen nauwgezet op te maken. Je vraagt zowel intern als bij klanten en 3e partijen de informatie op die nodig is voor de facturatie. Daarnaast denk je mee na over optimalisaties en digitalisering van de administratieve processen. Samen met de familie en Hasco zoek je naar oplossingen en maak je voorstellen om de verdere groei te ondersteunen vanuit de administratieve backoffice.

Requirements

  • Dankzij een aantal jaar relevante ervaring (backoffice administratie, rechterhand van een zaakvoerder, algemene administratie in een KMO,…) ben je niet alleen in staat om operationeel een correcte administratie af te handelen, maar denk je ook na over optimalisatie van de processen en digitalisering en voel je jezelf betrokken bij het reilen en zeilen van de ganse organisatie.
  • Indien je een diploma hebt in KMO-management, TEW, Handelswetenschappen of een andere economische richting en je hebt zin om je theoretische inzichten om te zetten in een pragmatische rol, dan is dit zeker iets voor jou!
  • Jij hebt een brede interesse in de sector waarin je terecht komt, en bent ook nieuwsgierig naar wat er zich op de projecten afspeelt. Bovendien hou je ervan om vinger aan de pols te houden in de markt om nieuwe administratieve ideeën te exploreren voor de organisatie.
  • Als persoon ben je joviaal en collegiaal ingesteld, je combineert autonomie met overleg en afstemming en weet zaken op een voldoende assertieve maar diplomatische manier over te brengen. Maar vooral … je hebt er zin in om er iets van te maken!

Offer

  • Een pittige KMO-omgeving waarin jij een belangrijke schakel bent is helemaal jouw ding? Hou je van een familiaal karakter? Dan moet je niet aarzelen!
  • Bij Buermans krijg je de kans om op een autonome manier jouw takenpakket vorm te geven. Je wordt met open armen opgenomen in de Buermans ‘familie’ en jouw input en inzet wordt sterk geapprecieerd.
  • In ruil voor je harde werk, krijg je een marktconform loon, maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en een stabiel uurrooster, wat deze uitdagende functie goed combineerbaar maakt met een bruisend sociaal leven of gezin.

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter