Ben je stagemeester of wil je dat worden? – Limburg

Ben je stagemeester of wil je dat worden? – Limburg

Organization

Heb je een echte passie voor vastgoed? Onze klant is een internationaal bedrijf, voortdurend in expansie en getuigt van hoge kwaliteit en expertise. Dit ideaal gepositioneerde bedrijf dat zijn portefeuille wil ontwikkelen, laat jouw proeven van zijn beproefde formule en DNA.

Function

In deze belangrijke functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van dit wereldwijd bekende vastgoedbedrijf. Niet alleen motiveer je de nieuwe generatie van vastgoedliefhebbers met een hoog potentieel en neem je hen onder jouw hoede. Jij werkt ook actief mee aan de ontwikkelingsactiviteiten en –processen. Je houdt een oogje in het zeil voor diversificatiemogelijkheden en giet mee jouw creatieve saus over hun aanpak. In deze rol krijg je de kans om de branding van dit high-end luxe vastgoedbedrijf verder uit te bouwen.

Resultaatgericht ingesteld en met een ruime ervaring in de vastgoedsector, ben jij de geknipte persoon voor deze rol. De kernwaarden klantgerichtheid, exclusiviteit en passie worden zo ook jouw missie.

Requirements

  • Heb je een jarenlange ervaring in vastgoed ?
  • Beschik je over een BIV-certificaat of ben je bereid dit te behalen?
  • Wil je je bewezen knowhow in de praktijk brengen? Ben je gemotiveerd en resultaatgericht?
  • Dan heb je de perfecte persoonlijkheid voor deze functie! Je kunt jouw steentje bijdragen door het sturen en opleiden van de nieuwe generatie vastgoedmakelaars, de sector mee te diversifiëren en de branding van het bedrijf te ontwikkelen.
  • Engels en Nederlands zijn essentieel voor deze functie.

Offer

In deze gevarieerde, maar vooral zelfstandige rol heb je impact en meerwaarde! Bovendien maak je deel uit van een belangrijke high end speler op de vastgoedmarkt. Jouw passie en inzet worden beloond met carrière kansen, opleidingsmogelijkheden en een degelijk vast loon, aangevuld met extra legale voordelen.

Information

Axel Drijsen +32 (0)4 90 19 19 94

Application

Axel Drijsen +32 (0)4 90 19 19 94

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,