Bouwkundig adviseur – Beringen

Bouwkundig adviseur – Beringen

Organization

Wat begon bij een landbouwerszoon met een plan voor een bouwadviesbureau groeide afgelopen 25 jaar uit naar een kennisnetwerk met meer dan 250 experten en 10 merken. Naast het advies aan de landbouwsector, biedt het kennisnetwerk van United Experts ondertussen een breed gamma van diensten aan: van omgevingsadvies voor kmo en industrie, over beheerplannen voor natuur en erfgoed tot energie-advies en ondersteuning bij bedrijfsvoering.

Als lid van de sterk groeiende poot ‘bouw’, sta je mee in voor de verdere ontwikkeling van deze tak. De job kan helemaal op jouw maat vormgegeven worden!

Function

Als een goed geoliede machine bouw je – samen met je 2 collega’s – de tak bouw verder uit. De rol wordt op maat van jouw competenties verder uitgewerkt, maar 2 zaken zijn een zekerheid: je kan je technisch bouwkundige skills en kennis van vergunningen optimaal inzetten. Opteer je meer voor een technische rol ‘achter de schermen’? Ben je een starter met een goede stedenbouwkundige achtergrond? Ben je commercieel en communicatief en wens je een adviesrol op te nemen? Sowieso ben jij een versterking voor het huidige team!

In de tak bouw ondersteunen experten zowel architecten met alle wettelijke voorwaarden, alsook het begeleiden van volledige bouwprojecten (loodsen, industriële hallen, silo’s, hoevebouw, industriebouw, ….) van volledig juridisch advies tot oplevering. Zij hebben een sterk netwerk en hun focus ligt op regio Antwerpen – Limburg en Vlaams Brabant. Kantoren zijn gelegen in Beringen.

Requirements

Enthousiast ingesteld ben je een teamspeler die technisch zeer sterk staat. De combinatie van jouw technisch bouwkundige achtergrond en basiskennis van stedenbouwkundige materie zorgt ervoor dat jij een geknipte kandidaat bent voor deze rol. Je werkt zelfstandig en ondersteunt de collega’s met jouw competenties of werkt geheel zelfstandig dossiers af.

Er zijn heel wat verschillende pistes: Ingenieur architect, architect, stedenbouwkundige, ruimtelijke planning, … De basis blijft steeds een passie voor de bouw en een correct advies naar klanten toe.

Ben je bovendien communicatief, sta je commercieel sterk en in staat tot werfopvolging? Dan ben je helemaal de witte raaf! Maar zoals eerder gemeld, kan de functie vormgegeven worden op JOUW maat!

Offer

Als je het belangrijk vindt om in een fijn en gemoedelijk team terecht te komen, bij een authentieke en integere werkgever met echte ‘Limburgse’ roots, dan zul je je bij United Experts echt thuis voelen. Naast een mooie werkomgeving (vlak bij de Limburgse mijnsites), wordt er ook veel aandacht besteed aan een open en toegankelijke cultuur, de juiste werkmaterialen en een fijne werksfeer. In ruil voor je inzet en enthousiasme biedt United Experts een mooi salarispakket, aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques, cafetaria plan (vanaf 2021), 12 ADV dagen en de nodige flexibiliteit om werk en gezin mooi in balans te brengen. Zowel een contract als zelfstandige of als werknemer behoren tot de mogelijkheden.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,