Brand manager FMCG – Watermael-Boitsfort

Brand manager FMCG – Watermael-Boitsfort

Introduction

Mmmm een lekker koekje bij de koffie – net dát me-time momentje dat je nodig had. Voor die traditie staat Delacre al meer dan 125 jaar. Dit verwenmoment waar wij in België al jarenlang van kunnen genieten, wordt sinds enkele jaren ook in het buitenland uitgerold. Heb jij zin om dit (lekkere) merk ook internationaal mee in de markt te zetten?

Organization

Inmiddels behoort Delacre tot de Ferrero groep en hebben zij de intentie om wereldwijd dé referentie voor fijne koekjes te worden. Daarbij staan durf en innovatie, verantwoordelijkheid, teamgeest en passie voor uitmuntendheid centraal. Het brand marketing team bestaat momenteel uit 2 collega’s, maar er liggen voldoende uitdagingen op de plank voor een 3e collega. Grijp je kans!

Function

Voor jou, dé toekomstige brand manager voor Delacre, liggen heel wat boeiende uitdagingen en spannende opportuniteiten klaar. Eerste doel: de (verdere) ontwikkeling van het merk: je werkt aan nieuwe productconcepten, voert marktonderzoek, innoveert de verpakkingen samen met externe specialisten en denkt na over de lange termijn strategie van het merk. Tweede doel: Vooral in België, en ook in de andere internationale regio’s – lokale marketingplannen en promotiecampagnes uitwerken en deze als een rasechte projectmanager opvolgen. Samen met het global marketing departement en het trade marketing team hou je vinger aan de pols om de objectieven en budgetten van alle initiatieven op te volgen. Dankzij maandelijkse (performance) rapportages weet je steeds hoe de markt en jouw product/merk ervoor staan en stuur je continu het jaarplan bij om de hoogste performantie na te streven. Laatste doel: je bouwt en onderhoudt jouw netwerk aan interne en externe partners en streeft naar excellentie in alles wat je onderneemt.
In de rol van brand manager komen zowel jouw creatieve en analytische kant, als ook jouw business partner kwaliteiten, strategisch en operationeel talent samen. Twijfel niet, dit is iets voor jou!

Requirements

Een uitdaging ga je nooit uit de weg!

  • Dankzij jouw ervaring in FMCG en brand marketing, weet je zeer goed om de strategische/analytische, creatieve en operationele activiteiten van brand marketing in balans te houden.
  • Als project manager pak je zaken op een georganiseerde manier aan, volg je nauw op en zorg je voor rapportage naar de betrokken stakeholders.
  • Werken met strakke deadlines stimuleert jou om nog pro-actiever te zijn en motiveert je in je probleemoplossende talent.
  • Anderen omschrijven jou als positief ingesteld met een analytische, flexibele en autonome mindset. Sterk communicatief en besmettelijk enthousiast weet je samen te werken met diverse stakeholders.
  • Je voelt je als een vis in het water in een agile en internationale (meertalige: Nederlands, Frans en Engels) omgeving en neemt ownership over jouw projecten.

Offer

Jouw zin voor initiatief en ondernemerschap wordt bij Delacre zeker beloond. Deze dynamische groep is continu in beweging waardoor nieuwe uitdagingen zich dagelijks aanbieden. Naast het feit dat je de kans krijgt om voor een topmerk te werken (en het is lekker!), in een internationale context en binnen een gedreven marketing team, biedt Delacre een zeer volledig salarispakket.

Information

Benieuwd geworden? Laten we dan de tijd nemen om samen een virtuele koffie (met uiteraard een delacre koekje erbij… Mmmm) te drinken en jouw toekomst bij Delacre te bespreken.

Application

Monda Declercq


Delen op:
LinkedInTwitter