Brand manager(s) – Hasselt

Brand manager(s) – Hasselt

Introduction

Jouw kennis en expertise als brand marketeer aanwenden om voor een business unit van een groeiende investeringsgroep – die zich volledig richt op een groene transitie – de volledige online en offline marketingstrategie te ontwikkelen en uit te rollen is jouw droom? Dan hoef je niet verder te zoeken, want deze uitdaging kan van jouw droom werkelijkheid maken!

Organization

Hasco Invest is actief in 6 sectoren, gaande van HVAC, over vastgoed tot logistiek en energie. Door diverse overnames zijn zij sterk gegroeid en hebben ze niet alleen ingezet op diversificatie, maar ook op de groene transitie. Hun slagzin ‘empowered people making positive growth’ zegt alvast voldoende over hun ambitieuze plannen. Momenteel hebben ze al 34 vestigingen voor 5 business units verdeeld over België, maar ze blijven groeien en zoeken dan ook mensen die initiatief nemen en zich als een vis in het water voelen bij zulke ambities.

Function

Samen met de business unit manager en geruggesteund door de marketing manager bepaal jij het offline en online marketingplan voor één business unit. Nadat je het nodige fieldonderzoek hebt gedaan en dus perfect in de vingers hebt hoe de BU werkt, wie hun klanten zijn, hoe hun processen lopen, wat hun troeven zijn en vooral… wat Hasco en jij in de verf willen zetten, werk je een marketing plan uit waarmee je het merk (verder) kan lanceren in de markt. Als volwaardig projectmanager, betrek je alle stakeholders bij je plannen, zodat je met de nodige buy-in van sales, marketing, management en andere partners jouw ambitieuze plannen kan uitrollen. Jouw plan gaat breed: je waakt over de huisstijl, zorgt voor een lead generation plan voor de sales, stelt prospectielijsten samen, bepaalt een contentplan om nieuwe producten/diensten zowel online als offline te lanceren, voert campagnes, zorgt voor deelnames aan beurzen, netwerkgelegenheden en andere evenementen. Van concept, over de uitwerking- in samenwerking met de interne grafische en digitale collega’s en de externe partners- tot de opvolging… het behoort allemaal tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot zorg je ervoor dat je ook het nodige cijfermateriaal kan voorleggen, zodat je de rendabiliteit van je acties en campagnes op de voet kan opvolgen en bijsturen naar de toekomst toe.

Requirements

  • Jij hebt expertise en ervaring als brandmanager en bent er klaar voor om jouw tanden in deze uitdaging te zetten. Op dit moment zoeken we zowel iemand voor BU die zich op B2C richt als op B2B.
  • Dankzij jouw werk- en denkniveau als bachelor of master ben je in staat om inzicht en overzicht te krijgen in een grote groep, een complexe opdracht en niet alleen pragmatisch aan de slag te gaan, maar ook met een duidelijke visie en missie.
  • Kritisch ingesteld durf je resultaten te evalueren en bij te stellen. Je mikt immers op de allerhoogste resultaten en bent niet te snel tevreden. Ideeën durf je helder en transparant voorstellen. Daarnaast ben je een initiatiefnemer, die ervan houdt om voorstellen te maken en daar ook zelf mee aan de slag te gaan.
  • Als business partner en netwerker ben je niet alleen een adviseur voor de BU, je onderhoudt ook de interne contacten binnen de groep en overheen alle afdelingen van de BU en je bouwt een extern netwerk op met leveranciers, klanten en andere stakeholders.
  • De voertaal binnen de groep is Nederlands, maar enkele Business units hebben ook Waalse vestigingen. Een goed mondje Frans is dus zeker een extra troef voor je sollicitatie.

Offer

Naast een droom van een job, waar je niet alleen verantwoordelijkheid krijgt, maar ook als sleutelfiguur binnen de organisatie een impact kunt hebben op het succes van de business unit, biedt Hasco Invest nog talloze andere voordelen. Het brutosalaris, wordt aangevuld met een bedrijfswagen , maaltijdcheques, verzekeringen en 6 ADV dagen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op termijn te groeien binnen de groep en vergeet niet hun leuze is: ‘Empowered people making positive growth!’ – wie wil daar nu niet voor werken?

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter