Business analyst – Drogenbos

Business analyst – Drogenbos

Organization

Ben je communicatief, op zoek naar afwisseling en gedreven door samenwerking? Dan hebben we de ideale job voor jou! Onze opdrachtgever, een belangrijke speler op nationaal en internationaal vlak in de logistiek, zoekt een business analyst.

Function

Gedreven door variatie en op zoek naar leerkansen, sta je in voor de verdere optimalisatie van de logistieke processen. Je start met een doorgedreven analyse, een doorlichting, stippelt enkele verbetertrajecten uit en zet deze om in concrete acties naar de werkvloer. Dankzij jouw analytische skills, ben jij in staat een sleutelrol te bekleden binnen allerhande projecten, flows te optimaliseren en op elkaar af te stemmen. Jij brengt de verschillende stakeholders dichter bij elkaar, bewaakt het overzicht en vertoont een sterke helicopterview. Verder sta je in voor rapportages op wekelijkse en maandelijkse basis.

Requirements

Vanuit een masteropleiding heb je de nodige analytische skills meegekregen. Gecombineerd met een relevante ervaring in business analyse binnen de logistieke sector, ben jij de ideale kandidaat.

Het spreekt voor zich dat je een analytische geest hebt en dat je kan denken in functie van bedrijfsprocessen, maar je combineert dat met een pragmatische insteek, waardoor je zeer toegankelijk weet te communiceren met verschillende stakeholders.

Als persoon omschrijf je jezelf als een proactieve en communicatieve teamspeler, met een ambitieuze houding, die gepassioneerd bezig is met optimalisaties en zich snel kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Uitstekende kennis van Nederlands, goede kennis van Frans en Engels, zijn een must, net als een uitstekende kennis van Excel.

Offer

Naast een uitdagende job met voldoende variatie en betrokkenheid in allerhande projecten, biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, de mogelijkheid tot thuiswerk (na opleiding) en een stimulerende bedrijfsomgeving waar initiatief gestimuleerd wordt. Je werkt binnen een groot bedrijf, maar op Belgisch niveau staat een persoonlijke aanpak centraal. Om mensen en processen te leren kennen, loop je de eerste weken van jouw opleiding operationeel mee.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter