Business Controller – Brussel

Business Controller – Brussel

Introduction

Better safe than sorry? Bij Securitas laten ze niets aan het toeval over.

In hun zoektocht naar een Controller investeren zij in dé juiste persoon op de juiste plaats.

Organization

Securitas Belgium telt meer dan 7500 werknemers in België en breidt het Controlling departement uit op het hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek.

Verspreid over 58 landen is Securitas Group wereldwijd marktleider in veiligheidsoplossingen. Dankzij hun jarenlange ervaring behoort deze Zweedse multinational tot de top op het vlak van beveiligingen.

Function

Heb jij zin in deze uitdaging?

Als Business Controller is het jouw uitdaging om dagdagelijks financiële data te analyseren om operationele management beslissingen te ondersteunen en adviezen te formuleren voor de dienstverlening van het bedrijf. Afhankelijk van jouw achtergrond en expertise, word je ingeschakeld in project controlling voor diverse solutions of treed je net op als business partner voor een departement. Je werkt nauw samen met area managers en naast de traditionele activiteiten van een Controller (maandelijkse closing, budgetten, forecasting, variantie analyse,…) ben je zeer IT-minded.

Requirements

Herken jij jezelf hierin?

Dankzij jouw ervaring in business controlling, ga jij deze uitdaging met veel plezier aan. Als strategische business partner geef je richting en advies aan het operationele management vanuit jouw financiële en business proces inzichten. Het spreekt voor zich dat je numeriek en analytisch sterk in de schoenen staat en oog voor detail hebt. Jouw dynamische persoonlijkheid en aanpassingsvermogen en ruime talenkennis zijn een troef. Communiceren in het Nederlands, Engels en Frans vormt voor jou dan ook geen probleem.

Offer

Niet alleen kom je terecht in een boeiende en uitdagende Business Controlling functie, je maakt ook deel uit van een internationale groep met een sterke naam en een groot marktaandeel. Op het hoofdkantoor van Securitas Belgium kom je terecht in een hechte community met ambitieuze en gedreven collega’s. De warme bedrijfscultuur, waar oog is voor jouw zelfontplooiing en groeiperspectief, en stabiliteit zijn kenmerkend. In ruil voor jouw inzichten en expertise bieden zij een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met een firmawagen, tal van extralegale voordelen, 12 ADV dagen en flexibele uren.

Information

GSM +32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter