Business Controller – Gent

Business Controller – Gent

Introduction

Finance is meer dan ooit data-gedreven. Hier krijg je als young finance potential de vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een dynamische organisatie binnen een steeds evoluerende sector.

Organization

Onze opdrachtgever is een jonge succesvolle digitale mobiliteitsspecialist die technologieën en slimme oplossingen verenigt. Het bedrijf zit in een enorme groeifase waar veel gebeurt. De verschillende business lines hebben een eigen dynamiek en manier van groeien die jij vanop de eerste rij kan meemaken.

Function

Als business controller rapporteer je aan de CFO, ben je verantwoordelijk voor de business controlling taken en neem je voor een gedeelte de financial controlling activiteiten op je. Je zal ook nauw samenwerken met de directeur strategie. Je biedt support in de opbouw van het budget en forecasting process. Je komt terecht in een klein maar hecht team. Geen kille zakelijke omgeving waar alles is voorgekauwd, eerder initiatief, vrij en zelfstandig functioneren wordt aangemoedigd.

Requirements

Je bent in het bezit van een Bachelor of een Master in een economische richting

Bij voorkeur heb je minstens 1 jaar werkervaring in business controlling als focus of als bijtaak:

Je bent een goede en vlotte communicator

Je staat bekend als zelfstarter en een echte doorzetter

Je bent nieuwsgierig en leergierig

Je staat planmatig sterk in je schoenen

Je hebt ervaring met een rapporteringstool en ERP-systeem / brede Excel-vaardigheden

Offer

Werken voor een snelgroeiend Belgisch bedrijf waar de toekomst van morgen, vandaag wordt voorbereid. Je mag rekenen op een competitief bruto maandsalaris, aangevuld met een bedrijfswagen, nettovergoeding, hospitalisatieverzekering, pensioenplan, flexibele verlofplanning met 6 extra ADV dagen en home office. Plaats van tewerkstelling is Gent. Klaar voor een nieuw avontuur? De deur staat steeds open voor een babbel.

Information

+32 (0)495 37 34 22

Application

Bert Weltens

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
, ,