Business controller – Sint Lambrechts Woluwe

Business controller – Sint Lambrechts Woluwe

Introduction

Ambitieus, Cijfer-addict, Business partner met een financieel kompas, Honger naar die next step – heb ik net jouw elevator pitch omschreven? Reageer dan vandaag nog!

Organization

Enkele cijfers over deze klant die je wellicht zullen interesseren: wereldwijde netto jaar omzet van 10 miljard euro, 60.000 medewerkers – verspreid over 60 landen, 700 medewerkers in de BeLux alleen, dagelijks gebruiken meer dan één miljard mensen hun product en toch… blijven ze korte communicatielijnen behouden, primeert teamspirit en een persoonlijke aanpak. Als ‘great place to work’ zorgen ze voor hun mensen. Mis deze topjob niet!

Function

Als Financieel business partner van één van de business units (de grootste business line – goed voor 20 mio euro/jaar en 350 medewerkers in België) werk je actief mee aan het aanleveren van financieel kritische inzichten (strategisch en operationeel) aan zowel de business als het management. Enerzijds verzorg je de traditionele controlleractiviteiten: begeleiden budgetteringsrondes, interne audit, opmaken van forecast, managementrapportages, variantieanalyses opmaken, P&L berekeningen, de ondersteuning van de maandafsluiting, opvolgen van markttrends, ondersteunen van investeringen, acquisities of fusies, enzovoort. Daarnaast ben je een echte business partner, die durft te challengen, die meedenkt over optimalisaties van bedrijfsprocessen en optreedt als een adviseur om samen met de supervisors en de business unit manager de BU te laten groeien. Jouw rechtstreeks (financieel) team bestaat uit 2 collega business controllers, de financial controller en de finance directeur, waarmee je een nauwe samenwerking zal opbouwen.

Requirements

  • Met een hoger diploma TEW, handelswetenschappen of handelsingenieur op zak en een 4-tal jaar relevante ervaring (audit en controlling of een alternatieve financieel carrièrepad met relevante controlling ervaring), heb je niet alleen sterke financiële inzichten, maar weet je ook business processen te doorgronden en voorstellen voor optimalisaties te doen.
  • Cijfergegevens uit het ERP systeem (SAP) vertaal je op een heldere en transparante manier in rapportages, op basis waarvan de business beslissingen kan nemen. Het spreekt dus voor zich dat je een uitstekende kennis hebt van Excel, BI-tools, enzovoort en dat je goochelt met rapportages.
  • Ambitieus ingesteld werk je als business controller graag mee aan uitdagende projecten en zet je mee je schouders onder de groei van de organisatie en het behouden van de marktleiders positie. Het verzekert ook je eigen ambities en groei binnen de groep.
  • Vermits je dicht bij de business staat is uitstekende kennis van Frans en Nederlands een must. Regelmatig bezoek je immers de vestigingen in Wallonië, Brussel en Vlaanderen om vinger aan de pols te houden en advies aan te reiken.

Offer

Deze organisatie stimuleert ambitie en initiatief. Als business controller sta je mee aan het roer van de business units en ben je het financieel kompas voor management en operations. Naast een flinke portie verantwoordelijkheid, een afwisselende en uitdagende job en heel wat groeimogelijkheden, kom je terecht in een dynamisch team, waar teamspirit centraal staat. Als ‘great place to work’ zorgen ze voor hun mensen door een aantrekkelijk salarispakket aan te bieden, aangevuld met opleidingen, een fijne werksfeer en diverse carrière opportuniteiten.

Zet jouw carrière in de lift en reageer vandaag nog!

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter