Business developer ecologische oplossingen – Tielt

Business developer ecologische oplossingen – Tielt

Introduction

Kunnen bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk in onze maatschappij! Als dat de droom is die jij wil nastreven, reageer dan vandaag nog! GPC Europe is immers op zoek naar iemand met passie in duurzame energie en met de zin om mee aan een ecologische toekomst te bouwen.

Organization

GPC Europe is een groothandel in zonne-energieproducten en batterijsystemen. Door hun klanten (technische bedrijven en installateurs van zonnepanelen) een optimale service en kwaliteit te bieden timmeren ze aan een duurzamere samenleving met een lagere CO² uitstoot. Dit bedrijf met 11 gepassioneerde medewerkers is ambitieus en wil ook een kenniscentrum zijn voor de ecologie van de toekomst.

Function

Projectmatig ga je aan de slag om de ecologische uitdagingen van de toekomst in een business-kleedje te steken. Je start met analyse van de markt (zonnepanelen, batterijoplossingen, laadpalen, digitale meter, …): brengt concurrenten in kaart, bekijkt nieuwe oplossingen, evalueert wetgeving, onderzoekt de mogelijke afzetmarkt, enzovoort. Daarna werk je een business plan uit om nieuwe producten en nieuwe oplossingen te vermarkten: hoe gaan we ons in de markt zetten, met welke partners werken we samen, hoe bieden we onze oplossing aan, enzovoort? Je houdt dan ook nauw contact met klanten en installateurs om vinger aan de pols te houden over hun noden, vragen en ideeën. Jij zorgt er voor dat GPC Europe op een doordachte manier kan werken naar een ecologische toekomst en als kenniscentrum voor hernieuwbare energieoplossingen in de markt staat.

Requirements

  • Naast een master opleiding in een economische richting (TEW, Handelswetenschappen, Handelsingenieur), heb je een 2-tal jaar relevante ervaring in de sector van de hernieuwbare energie.
  • Je weet dan ook zeker dat je passie hebt voor deze sector en interesse om out-of-the-box aan de slag te gaan met de uitdagingen van de toekomst.
  • Jij combineert een analytische geest met sterke projectmanagement kwaliteiten en het talent om de juiste mensen rond te tafel te brengen om tot oplossingen te komen.

Offer

Naast het feit dat je in directe lijn bijdraagt aan een gedeelde maatschappelijke verantwoordelijkheid, heb je ook een grote impact om GPC verder op de kaart te zetten! Je komt terecht in een stabiele organisatie, met een familiaal karakter, maar tegelijk met de stevige ruggensteun van Hasco invest. In ruil voor jouw inzet analyse en projectmanagement, biedt GPC niet alleen een aanlokkelijk salarispakket, het wordt ook aangevuld met 12 ADV dagen, en heel wat professionele groeimogelijkheden.

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter