Business developer – Vlaanderen

Business developer – Vlaanderen

Introduction

Heb je een passie voor energiebesparing en wil jij bedrijven daarin optimaal adviseren? Ben jij de pioneer in sales die wij zoeken?

Organization

Onze opdrachtgever is een dochterbedrijf van een grote energieleverancier en is een dynamische en snel groeiende organisatie, die zich specialiseert in een breed gamma aan energiezuinige producten en diensten (zonne-energie, dakrenovatie, isolatie en batterijsystemen).

Function

Jij bouwt de industriële sales uit in de regio Antwerpen – Limburg en Vlaams Brabant. Je benadert grote bedrijven in de regio en stelt hen de energiezuinige oplossingen voor. Naast het initiëren en leggen van contacten (via netwerkevents, beurzen, opvolgen van leads, eigen netwerk) begeleid je het ganse traject. Je verschaft de nodige informatie aan potentiële klanten, maakt een volledige berekening van het ganse project, stelt een offerte op en verzilvert deze door een feilloze en stipte opvolging. Ook de follow up tijdens/na de plaatsing hoort bij jouw takenpakket voor specifieke vragen of problemen. Dankzij jouw uitstekende service en advies zorg je voor klantenbinding en creëer je op die manier een standvastige klantenportefeuille in jouw regio. De projecten die je beheert gaan van 75 000 euro tot ongeveer 1.5 miljoen euro.

Requirements

  • Jij bent een pionier die graag nieuwe markten verkent en energie haalt uit het leggen van nieuwe contacten.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in (industriële) sales, verkoop van investeringsgoederen
  • Degelijk technisch en financieel inzicht
  • Idealiter heb je ervaring in een gelijkaardige rol in de bouwsector, isolatie of energie. Of verkoop van investeringsgoederen.

Offer

  • Snelgroeiend bedrijf
  • Deel van een grote groep
  • Salaris: degelijk basis brutosalaris, aangevuld met riante bonussen, wagen en tankkaart
  • Sterke groei – en carrière mogelijkheden

Information

+32 (0)489 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter