Business Development Manager – Brussel

Business Development Manager – Brussel

Introduction

Een passie voor mensen en netwerken! Jouw passie geeft jou elke dag de nodige drive om er weer enthousiast tegenaan te gaan.

Na een degelijke interne opleiding, ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze klant hun marktaandeel in Brussel, dit naar een brede waaier aan klanten. Van een kleine zelfstandige tot CEO van een KMO, onze Business Development Manager weet op elk niveau te connecteren en een vertrouwensband te bouwen.

Function

Hoe ziet je takenpakket eruit?

Als Business Development Manager werk je aan de uitbouw van het marktaandeel van onze klant en verkoopt de brede waaier aan diensten.

Bij je opstart krijg je eerst een stevige opleiding om de verschillende diensten te leren kennen en de sociale wetgeving goed onder de knie te krijgen. Door nauwe samenwerking met interne payroll consultants en je collega’s in het sales team raak jij al gauw vertrouwd met de bestaande oplossingen en manier van werken.

Je bouwt een vertrouwensband op met nieuwe klanten. Daarvoor maak je op regelmatige basis verplaatsingen in de regio maar ben je ook aanwezig op interne en externe netwerkevenementen.

Jouw sterke ondernemersmentaliteit en liefde voor commerciële uitdagingen komen in de organisatie tot hun recht. Je krijgt de ruimte om je eigenheid in de job te leggen en mee je stempel te drukken in de regio. Je rapporteert rechtstreeks aan de Regio Manager.

Requirements

  • Je hebt ervaring binnen de dienstverlenende B2B sector.
  • Als een echte Business Development expert leg jij gemakkelijk contact en ben je communicatief.
  • Jij houdt van sales en gaat als een pijl op je doel af. Jij houdt niet van “hard selling” maar krijgt een kick als je na enige tijd onderhandelen een echte vertrouwensband hebt opgebouwd en een nieuwe loyale klant kan toevoegen aan de klantenportefeuille.
  • Heb je achtergrond in sales in recruitment en/of kennis van de sociale wetgeving? Dan heb je een streepje voor, maar het is zeker geen must. Onze klant heeft alle tools in huis om je snel wegwijs te maken in hun wereld.
  • Parlez-vous français? Jij spreekt Nederlands, maar voelt je ook als een vis in het water bij Franstalige klanten.

Offer

  • Een job met veel uitdagingen en afwisseling binnen een stabiel bedrijf.
  • Een aantrekkelijk salarispakket met interessante arbeidsvoorwaarden (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, gsm, laptop, bonus enz.)
  • De mogelijkheid om binnen het bedrijf te groeien en te evolueren.
  • Werken in je eigen regio met work-life balans.

Information

Margerit Reinoso

[email protected]

+32 484/27.01.27

Application

Margerit Reinoso

Delen op:
LinkedInTwitter