Business intelligence coördinator – Brussel

Business intelligence coördinator – Brussel

Organization

Jij begrijpt dat Business Intelligence broodnodig is om een groeiend, innovatief bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Onze opdrachtgever is een sterke speler binnen de automotive wereld. Voor de divisie Trucks after sales, zoeken we een business intelligence medewerker.

Function

Naast het verzamelen, verwerken en analyseren van verkoops- en voorraadgegevens, speel jij een belangrijke rol in het opzetten van rapportages en stroomlijnen van informatie. Uiteraard zorg je ervoor dat die data op een optimale manier beschikbaar wordt gesteld aan de verschillende stakeholders in de bedrijven. Op die manier sta je garant voor een begrijpelijk overzicht van de data, zodat die data gebruikt kan worden om processen te optimaliseren, stockvoorraden te beheren, inefficiënties weg te nemen en het bedrijf op een dynamische manier te laten aanpassen aan veranderingen in sector, economie, … .

Dankzij jouw communicatieve aard ben je in staat om anderen te ondersteunen in stock optimalisaties, te communiceren met interne en externe partners en commercieel mee te denken in functie van service naar klanten en dealers.

Requirements

  • Jouw eerste ervaring zorgt ervoor dat je een goede kijk hebt op bedrijfsprocessen en jouw mannetje of vrouwtje weet te staan. Opleiding is voorzien.
  • Kennis van Power BI is een sterke troef, maar sowieso beschik je over een ruime ICT ervaring en ervaring met het opzetten van dashboards, rapportages en informatiestromen. Affiniteit met automotive is mooi meegenomen, net als een eerdere ervaring binnen logistiek.
  • Het spreekt voor zich dat je een analytische geest hebt maar je combineert dat met een pragmatische insteek, waardoor je zeer toegankelijk weet te communiceren met verschillende stakeholders.
  • Als persoon omschrijf je jezelf als een proactieve en communicatieve teamspeler die gepassioneerd bezig is met optimalisaties en in een team zijn plaats weet te vinden door het nemen van initiatief.

Offer

Naast dé job van je leven in een mooie omgeving en sterke groeispeler op de markt, biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket inclusief de mogelijkheid naar thuiswerk 40% (ook na COVID), verzekeringen, I phone, laptop en firmawagen. Verder kom je terecht in een fijne bedrijfsomgeving waar initiatief gestimuleerd wordt.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,