Business intelligence verantwoordelijke – Oudsbergen

Business intelligence verantwoordelijke – Oudsbergen

Introduction

Jij begrijpt dat Business Intelligence broodnodig is om een groeiend, innovatief en creatief bedrijf zoals Altez Construction Group naar een hoger niveau te brengen. Dagelijks de link leggen tussen data en de toegepaste bedrijfsprocessen, maakt dat je met passie en plezier aan het werk gaat? Ambitieus ingesteld durf jij niet alleen pragmatisch maar ook conceptueel naar data te kijken en slaag je er in om optimalisatievoorstellen te doen en performante dashboards te ontwikkelen. Jíj bent de man of vrouw die we zoeken!

Organization

Altez Construction Group is een groeiende KMO die reeds naam heeft gemaakt in industriebouw, hippische (voor de paardenliefhebbers) en agrarische bouw. Daarnaast hebben ze ook een productieafdeling voor metaalconstructies en prefab betonelementen. Kortom, 3 dynamische bedrijven, waar innovatieve concepten en een creatieve aanpak centraal staan, gevestigd op 2 locaties (in West Vlaanderen en Limburg). Net zoals de groep een specialist en partner wil zijn voor constructieprojecten, is hun overkoepelende IT afdeling sparringpartner en adviseur voor de verschillende bedrijven. Om hun IT team verder te verstevigen zoeken ze een gedreven Business Intelligence medewerker met een ambitieuze en gepassioneerde ingesteldheid.

Function

Gezien het team van 2 collega’s reeds sterk onderlegd is in user support en data & servers, is een BI collega die het data management in kaart gaat brengen de perfecte aanvulling voor dit team. Conceptueel evalueer je de beschikbare data uit de verschillende ERP pakketten, zorg je voor synergie tussen de interfaces van verschillende systemen, stem je data op elkaar af, ontwikkel je dashboards (in Power BI), enzovoort. Daarnaast zorg je voor performante rapportage in power BI op basis van jouw bedrijfsanalyses en ad hoc vragen uit de business. Uiteraard zorg je ervoor dat die data op een optimale manier beschikbaar wordt gesteld aan de verschillende stakeholders in de bedrijven. Op die manier sta je garant voor een begrijpelijk overzicht van de data, zodat die data gebruikt kan worden om veranderingen te begeleiden, inefficiënties weg te nemen en het bedrijf op een dynamische manier te laten aanpassen aan veranderingen in sector, economie, … .

Daarnaast hou je ook van een pragmatische aanpak, die goed aansluit bij de KMO-omgeving waarin je terecht komt. Je ondersteunt je collega’s met diverse IT-gerelateerde zaken, bent toegankelijk voor alle medewerkers binnen de groep, neemt spontaan en flexibel initiatief om zaken uit te zoeken en te optimaliseren. Tot slot denkt je op ICT-vlak (ruimer dan BI) mee na over de organisatie van de toekomst en doet daarin voorstellen, die je samen met de collega’s inhoudelijk uitwerkt. Er liggen nog veel uitdagingen in het verschiet waar jij een actieve rol in kan spelen!

Requirements

  • Of je nu een Hogere opleiding (bachelor of master) hebt in business management met een achtergrond in ICT en Business intelligence of je hebt een hoger diploma in informatica en hebt gaande weg een meer generalistische kijk op bedrijfsprocessen gekregen via BI, het is de combinatie van data-analyse en een brede kijk op bedrijfsprocessen die we zoeken op een pragmatisch en conceptueel niveau.
  • Kennis van Power BI is een sterke troef, maar sowieso beschik je over een ruime ICT ervaring,kennis op vlak van BI tooling en heb je parate kennis over en ervaring met het modelleren van processen, dashboards, rapportages en informatiestromen.
  • Het spreekt voor zich dat je een analytische geest hebt en dat je kan denken in functie van bedrijfsprocessen (in bouw of productie omgeving), maar je combineert dat met een pragmatische insteek, waardoor je zeer toegankelijk weet te communiceren met verschillende stakeholders.
  • Als persoon omschrijf je jezelf als een proactieve en communicatieve teamspeler, met een ambitieuze houding, die gepassioneerd bezig is met optimalisaties en zich in een team positioneert als ‘trekkersfiguur’.

Offer

Naast dé job van je leven, biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, uitstekende doorgroeimogelijkheden, de mogelijkheid naar thuiswerk 40% (ook na COVID), vakantie tijdens alle schoolvakanties (ideaal voor het jonge gezin dus) en een stimulerende bedrijfsomgeving waar initiatief gestimuleerd wordt. Aarzel niet! Reageer vandaag nog.

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter