Business Manager – Aartselaar

14 dec Business Manager – Aartselaar

Organization

ClearXperts verenigt toptalenten in Finance, Human Resources en Sales & Marketing in één leuk bedrijf. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en groeien elke dag voor én door onze klanten. Onze groep is vandaag in volle expansie en daarom zijn we op zoek naar toffe collega’s met goesting. Dit doen we niet overhaast want een medewerker van ClearXperts tref je niet elke dag. ClearXperts maakt zich sterk elke dag opnieuw de ideale match te maken tussen de competenties en ambities van zijn medewerkers en de uiteenlopende projecten. We ondersteunen onze klanten met de beste finance, HR en /of sales & marketing profielen voor een tijdelijk project of voor een vaste aanwerving. En bovenal zijn wij een heel leuk, hecht team waar veel gelachen wordt.

Om de verdere groei ambities van ClearXperts te realiseren, kijken we uit naar een bijkomende Business Manager.

Function

We gaan op zoek naar een collega die zich snel de business van ClearXperts in Finance en HR kan eigen te maken, uiteraard ondersteund door het commercieel team.
Hoe ziet je dag er uit?

  • Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten (via telefoon, netwerk, events) en hebt voldoende lef om gesloten deuren te openen.
  • Je treedt op als Ambassadeur van ClearXperts bij het identificeren van nieuwe opportuniteiten zowel in tijdelijke ondersteuning als in vaste rekrutering.
  • Je volgt aanvragen op en matcht ze met beschikbare consultants/interim managers.
  • Je bezit een portie goesting en drive om ons merk in de markt te zetten via de customer intimacy strategie

Requirements

  • Je bezit een bachelor Diploma en je hebt reeds 5 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de dienstensector.
  • Je neus ruikt commerciële opportuniteiten en je bent klant- en resultaatgericht.
  • Je houdt van mensen en bent een geboren onderhandelaar.
  • Je communiceert vlot en kan bovendien ook autonoom werken.
  • Naast Nederlands spreek je ook Frans & Engels.

Offer

We bieden jou een uitdagende opportuniteit om mee te bouwen aan de groei van ClearXperts en hierbij je kennis en ervaring optimaal in te zetten. Als Business Manager vervul je een functie met heel wat verantwoordelijkheid en variatie. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen en een mooie bonus.

Information

Arne Vanvlasselaer +32 474 90 93 14

Application

Arne.vanvlasselaer@clearXperts.com

Delen op:
LinkedInTwitter