Business manager – Antwerpen Zuid

Business manager – Antwerpen Zuid

Organization

Onze opdrachtgever is een speler uit de top van uitzendkantoren in België. Voor de uitbouw van hun afdeling ‘large accounts’ zoeken ze een business manager.

Function

Jij beheert een 8 tal grote accounts en leidt een 13 koppig team. Jouw opdracht en missie bestaat uit 2 grote luiken: klanten – én medewerkerstevredenheid. Enerzijds ben je een uitstekende farmer die streeft naar een top klantenservice en de klanten in de watten legt. Jouw klantencontact gaat van operationele contacten, over HR tot plant manager. Anderzijds ben je een geboren peoplemanager: iemand die gaat voor een optimale motivatie van het team, betrokkenheid stimuleert en de sterke groepscohesie in stand houdt. Jouw 13 koppig team is in staat zeer zelfstandig te werken, maar heeft nood aan een stimulerende coach die de lijnen uitzet.

Requirements

Een peoplemanager in hart en nieren met een passie voor de uitzendwereld. Jouw relevante ervaring binnen de interimsector (en idealiter ‘large accounts’ of inhousewerking) zorgt ervoor dat je snel kan meedraaien. Je bent commercieel ingesteld, uiterst klantgericht en hebt een sterk aanpassingsvermogen. Gezien jouw 8 accounts gelegen zijn in Antwerpen Zuid (A 12 – E 19), is het zeker een plus als je daar woont.


Offer

Een stimulerende en succesvolle werkgever, waar ‘fun in de job’ centraal staat. Je krijgt een stevige portie verantwoordelijkheid en autonomie. In ruil daarvoor bieden we een voltijdse tewerkstelling in regio Antwerpen Zuid, een vast contract, flexibele werktijden en een marktconforme verloning mét mooi voordelenpakket. Ook voor de onboarding is voldoende aandacht: na een intensief opleidingstraject waarin je de organisatie leert kennen, krijg je de kans om met meer ervaringen collega’s mee te lopen en overleg te plegen.

Information

+32 (0)471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter