Business Manager – Antwerpen

Business Manager – Antwerpen

Introduction

Gepassioneerd door mensen? Zeer sociaal en een sterke netwerker met gevoel voor klanttevredenheid? Dan ben jij misschien onze nieuwe business manager.

Organization

ClearXperts verenigt toptalenten in Finance, Legal, Human Resources en Sales & Marketing in één leuk bedrijf. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en groeien elke dag voor én door hun klanten. De groep is vandaag in volle expansie en daarom zijn ze op zoek naar toffe collega’s met goesting.

Function

Jij beheert een portefeuille van klanten binnen jouw regio en gaat actief op zoek naar uitbreiding van jouw klantenbestand. Jouw opdracht en missie bestaat uit 2 grote luiken: klanten – én medewerkerstevredenheid. Enerzijds ben je sterk in sales, streef je naar een top klantenservice en volg je klanten op. Anderzijds heb je een sterke passie voor mensen, oog voor hun noden en behoeften en ben je zo in staat het team van consultants in jouw regio te begeleiden. Je matcht consultants aan openstaande opdrachten bij jouw klanten, bereidt hen voor op een succesvolle intake en bent een luisterend oor tijdens hun opdracht.

Requirements

Een sociaal dier in hart en nieren met een passie voor mensen. Jouw relevante ervaring binnen sales,HR of dienstverlening zorgt ervoor dat je snel kan meedraaien. Je bent commercieel ingesteld, uiterst klantgericht en hebt een sterk aanpassingsvermogen.

Offer

Een stimulerende en succesvolle werkgever, waar ‘fun in de job’ en customer intimacy centraal staan. Je krijgt een stevige portie verantwoordelijkheid en autonomie. In ruil daarvoor bieden we een voltijdse tewerkstelling een vast contract, flexibele werktijden en een marktconforme verloning mét mooi voordelenpakket. Je komt terecht in een zeer tof, ervaren en collegiaal team en kan rekenen op de begeleiding van onze energieke director Ellen.

Information

+32 (0)477 448755

Application

Christine Van Mol

Delen op:
LinkedInTwitter