Business manager – Limburg

Business manager – Limburg

Introduction

Ben jij dé Xpert in sales die wij zoeken? Droom je ervan om je peopleskills te kunnen inzetten tijdens je commerciële werk? Ben je op zoek naar een fijne KMO die initiatief, pro-activiteit en gezonde ambitie oprecht apprecieert? Lees verder om je toekomstige uitdaging te ontdekken!


Organization

ClearXperts verenigt toptalenten in Finance, Legal, Human Resources en Sales & Marketing in één leuk bedrijf. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en groeien elke dag voor én door hun klanten. De groep is vandaag in volle expansie en daarom zijn we op zoek naar een toffe collega met goesting voor regio Limburg.

Function

Op zoek naar toffe uitdagingen voor onze consultants leg je dagelijks nieuwe contacten met mogelijke prospecten en onderhoud je de bestaande commerciële relaties in jouw regio. Met de vinger aan de pols weet je perfect in te schatten welke marketing uitdagingen en projecten er vrij komen in de markt. Pro-actief bouw je dus een netwerk uit en zorg je er voor dat je top-of-mind blijft. Onze consultants een topproject kunnen toewijzen is immers jouw doel! Eens je een opportuniteit hebt gespot, weet je snel te schakelen. Samen met de consultant ga je op gesprek bij de teamlead van het project en begeleid je de verdere opstart. Het verloop van het project via de consultant volg je verder op en hou jij regelmatig contact met de klant om polshoogte te krijgen over andere projecten.


Requirements

Sales is jouw 2e natuur. Het opbouwen van relaties en netwerken geeft je dagelijks de drive om met energie en zin aan jouw dag te beginnen. Dankzij jouw ervaring in HR en sales weet je perfect mee te praten met jouw targetgroep (zowel de klanten als de kandidaten). Heb je al ervaring in de consultancy-sector? Dan heb je uiteraard een sterke troef in handen! Een diploma HR of marketing/sales op zak is natuurlijk interessant, maar relevante ervaring is minstens evenveel waard. Je zou jezelf omschrijven als een pro-actieve, autonome, teamplayer met pit, lef en drive.


Offer

Een stimulerende en succesvolle werkgever, waar ‘fun in de job’ en customer intimacy centraal staan. Je krijgt een stevige portie verantwoordelijkheid en autonomie. In ruil daarvoor bieden we een vast contract, flexibele werktijden en een marktconforme verloning mét mooi voordelenpakket. Je komt terecht in een zeer tof, ervaren en collegiaal team.

Information

+32 (0)477 448755

Application

Christine Van Mol

Delen op:
LinkedInTwitter