Calculator – Midden-Limburg

Calculator – Midden-Limburg

Introduction

Wil jij ook – nu jouw technische academische rugzak gevuld is – jouw passie voor techniek én cijfers inzetten voor een milieubewust en ecologisch internationaal high-tech bedrijf? Lees dan zeker verder!

Organization

Onze opdrachtgever ontwerpt en produceert hoogtechnologische state-of-the-art toestellen die in de HVAC wereld de toekomst mee vorm zullen geven. Vanuit de vestiging in Limburg en de productiesite in Tsjechië worden wereldwijd klanten bediend. Sleutel jij binnenkort ook mee aan dit verhaal?

Function

Om het productieproces efficiënt te laten verlopen, is jouw rol als kostprijs calculator cruciaal. Je krijgt de kans om in het begin van jouw carrière een belangrijke plaats in te nemen in het bedrijf, aangezien jij dé expert zal zijn in calculaties. Jouw verantwoordelijkheid reikt ver: zo schat jij de vereiste mankracht in die nodig is om een onderdeel te produceren. Hierbij breng je de nodige grond- en hulpstoffen in kaart die noodzakelijk zijn voor de productie en slaag je erin om een degelijke voorcalculatie te maken. Ook nacalculaties zijn noodzakelijk, om op deze manier een vergelijking te maken met de verbruikte materialen.

Uiteraard blijf je niet stil staan en krijg je de kans om te groeien in jouw job. Naast voor- en nacalculaties is het jouw verantwoordelijkheid te rapporteren aan het management voor wat betreft kostprijzen. Bovendien kan je ingeschakeld worden in allerhande projecten i.v.m. data-beheer en het BIM-platform, indien je hiervoor interesse hebt.

Requirements

 • Je hebt minimaal een Bachelor in Elektromechanica op zak.
 • Daarnaast heeft Excel geen geheimen voor jou en hou je ervan om met cijfers bezig te zijn.
 • Je kan naast het Nederlands een aardig woordje Engels spreken. Begrijp en versta je daarnaast Duits en/of kan je je verstaanbaar maken in deze taal? Dan is dit een extra troef voor deze functie.
 • Jouw persoonlijkheid is voor ons ook erg belangrijk. Zo onderscheid je je van anderen dankzij jouw sterke communicatieskills en leergierige instelling.

Offer

  • Deze interessante functie als calculator biedt mogelijkheden! Als calculator kan jij je stempel drukken en de job inhoudelijk mee vorm geven. Uiteraard mag je hiervoor een interessant salarispakket verwachten. Naast het brutosalaris worden er tal van extralegale voordelen voorzien, zoals o.a. maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering en dergelijke.
  • Woon je in de buurt en hou je ervan om dagelijks een frisse neus te halen of ben je net heel sportief aangelegd? Dankzij de flexibele werkuren (glijtijd) en de mogelijkheid om een fiets te leasen, kan je je energie voor- en na de werkuren kwijt. Tal van medewerkers maken gebruik van een sportieve of koersfiets, een elektrische fiets, speed pedelec, etc.). Jouw inzet en enthousiasme wordt beloond, want naast het wettelijk verlof bouw je 12 extra verlofdagen op en na 5 jaren wordt dit zelfs vermeerderd.

   Information

   Tel. GSM +32 (0)470 98 30 05

   Application

   Jolien Bouchet

   Delen op:
   LinkedInTwitter