Calculator – Tielt

Calculator – Tielt

Introduction

De positie van Calculator omvat bij onze opdrachtgever net dat tikkeltje meer…

  • samenwerken in een hecht team van Calculatoren, Projectleiders en Verkopers
  • vanuit jouw technisch expertise meedenken en voorstellen formuleren aan de klant
  • betrokkenheid van A-Z, vanaf een lead tot en met de realisatie van het project
  • afwisseling tussen verschillende projecten in tal van sectoren

Organization

Onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf met projecten in zowel Vlaanderen en Wallonië als BeNeLux, Duitsland en Frankrijk, breidt sterk uit. Het bestaand team van Calculatoren kan niet wachten om jou te verwelkomen en onder te dompelen in de warme, dynamische cultuur van deze organisatie.

Function

?Als Calculator ben jij van onschatbare waarde. Jij maakt namelijk een eerste inschatting van de haalbaarheid en kostprijs van een project, alvorens er tot een overeenkomst wordt gekomen met de klant. Dankzij jouw bouwtechnisch inzicht weet jij als geen ander welke materialen en randvoorwaarden er nodig zijn om een bouwproject op poten te zetten. Je leest het goed: als Calculator word je vanaf de start betrokken in het proces. Ook na verkoop wordt er beroep gedaan op jouw expertise: jij draagt je steentje bij, deelt jouw inzichten en staat in voor (her)calculaties en eventueel tekenwerk in SketchUp. Vanaf de aanvang tot en met de realisatie van een bouwproject is jouw inbreng onmisbaar.

Requirements

Jij bent ongetwijfeld een meerwaarde als je reeds ervaring hebt opgebouwd als Calculator in een complexe omgeving of geproefd hebt van andere posities in een bouwbedrijf. Bouwde je technisch expertise op dankzij jouw studies, maar heb je nog geen specifieke ervaring? Ook in dat geval sluit jouw achtergrond goed aan bij deze organisatie. Ervaring in SketchUp is een bijkomende troef, maar gedrevenheid en technisch en analytisch inzicht zijn hier van groter belang.

Offer

Het bedrijf, een belangrijke speler in de bouwsector met projecten in industriebouw maar ook landbouw en hippische gebouwen, geeft zijn medewerkers kansen. Zo krijg je de kans om je te ontwikkelen in deze job, maar ook inhoudelijk verder te groeien en meer verantwoordelijkheden op te nemen. Gedreven personen die proactief zijn en zich graag nieuwe taken eigen maken, springen eruit en worden gewaardeerd voor hun werk. Naast een correct verloningspakket heb je een interessant uurrooster en de mogelijkheid om een aantal dagen van thuis uit te werken.

Information

+32 (0)470 98 30 05

Application

Jolien Bouchet

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
, ,