Commercial Business Controller – Zaventem

Commercial Business Controller – Zaventem

Introductie

Als luchthavenbeheerder zit Brussels Airport Company aan de stuurknuppel van de grootste luchthaven in België, in het hart van Europa: Brussels Airport.
Brussels Airport Company gelooft en investeert in een mooie, duurzame toekomst voor de luchthaven en heeft de ambitie om van Brussels Airport de beste luchthaven in Europa te maken. Spring ook mee aan boord om de luchthaven van morgen mee vorm te geven!

Organisatie

Om het Finance Departement te versterken, zijn we voor Controlling op zoek naar een Commercial Business Controller.

Functie

Als Commercial Business Controller werk je mee aan de maandelijkse afsluiting, het provisieproces, analyse en rapportering van de resultatenrekening. Je houdt je ook bezig met de analyse van de gerealiseerde opbrengsten (spend per passagier, variantieanalyses versus forecast/budget) en vindt verklaringen voor de afwijkende tendensen. Risico’s en opportuniteiten identificeren is helemaal jouw cup of tea!

Je werkt nauw samen met de andere departementen wat het opstellen van budgetten betreft en je werkt mee aan de opmaak van de kwartaal vooruitzichten (forecasts). Bij het uitstippelen van het 5-jaarlijks businessplan wordt ook op jouw steun gerekend! Bovendien stel je financiële analyses op, business cases en bied je proactief financiële ondersteuning bij grote bedrijfsprojecten of bij het selecteren van nieuwe commerciële partners. Je rapporteert in deze functie aan de Finance Business Partner verantwoordelijk voor jouw departement.

Functie-eisen

 • Je hebt een Master diploma Economie of Finance of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring in controlling (audit, financiële of business controle). Ervaring in een retail omgeving is een plus.
 • Je beheerst vloeiend het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en getuigt van kritische zin
 • Je bent communicatief (verbaal en schriftelijk) en interageert op een comfortabele manier met anderen
 • Je bent planmatig, je werkt op een onafhankelijke manier en je houdt je strikt aan vastgestelde deadlines
 • Je bent flexibel en je kunt werken met veranderende prioriteiten
 • Je handelt sensitieve en vertrouwelijke zaken op een professionele manier
 • Je bent assertief en diplomatisch
 • Je vindt je weg in ERP en budget systemen
 • Je kunt efficiënt werken in reporting systemen en in MS Excel

Aanbod

De wereld van Brussels Airport zit vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen. Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving, die jouw talenten vleugels geeft.
Bye bye files! Brussels Airport is vlot bereikbaar met trein, bus en fiets! Bovendien wordt thuiswerk afgewisseld met werken op kantoor en geniet je van flexibele werkuren. Zo kan je de balans tussen werk en privé optimaliseren!
Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je ook heel wat niet-financiële voordelen. Wat dacht je van een top-notch verzekeringspakket, kortingen op luchthavendiensten, maaltijdcheques, bedrijfswagen en een mobiliteitspakket?
Zin gekregen om jezelf te overstijgen en mee te reizen?

Inlichtingen

Ann Coene +32 (0)485 67 53 50

[email protected]

Sollicitatie

Ann Coene +32 (0)485 67 53 50

[email protected]

Delen op:
LinkedInTwitter