Finance consultant worden

Gebeten door cijfers?
Zin om je ervaring in te zetten op verschillende projecten?

  • Ben je geboeid door cijfers ?
  • Hou je ervan om achter de schermen mee te bouwen aan de gezondheid en de groei van een bedrijf ?
  • En heb je een eerste ervaring in finance op zak ?

Dan is een job als finance consultant misschien wel iets voor jou. Je voert tijdelijke projecten uit bij onze klanten. Maar je bent wel vast bij ons in dienst. Je behoudt dus de zekerheid van een vaste werkgever, met alle voordelen die daarbij horen. Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in de meest verschillende sectoren. Ze hebben tijdelijke financiële ondersteuning nodig op alle niveaus : van accounting en controlling tot financieel management.

  • Wil je meer variatie?
  • Wil je blijven leren en ontwikkelen?
  • Wil je op korte termijn veel ervaring opdoen om je carrière in finance een boost te geven?

Bij clearXperts streven we naar een persoonlijke aanpak. Onze consultants worden nauw opgevolgd en gecoacht en er worden regelmatig opleidingen, teambuildings en events georganiseerd. Zo word je tegelijkertijd een belangrijk lid van onze clearXperts familie én bouw je een netwerk uit bij de klanten waarbij je een project uitvoert.

Ook zorgen we voor een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen, zoals een premium bedrijfswagen met tankkaart, netto-vergoeding, hospitalisatieverzekering en nog veel meer.

Heb je nog vragen, wil je meer info of kan je niet wachten om je carrière een boost te geven? Klik dan snel op onderstaande link, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met jou!

Werken bij ClearXperts

Stuur ons meteen je CV
en start je nieuwe carrière!

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]