Legal consultant worden

Heb je Rechten of Rechtspraktijk gestudeerd? Ben je geboeid door rechtvaardigheid en heb je zin om jouw kennis om te zetten in de praktijk?

Ben je geboeid door maatschappelijke evoluties? Je volgt de actualiteit en historische gebeurtenissen interesseren je? Heb je enkele jaren ervaring op zak in de juridische wereld of ben je net afgestudeerd? Dan is een job als legal consultant misschien wel iets voor jou. Door de variatie in de job als consultant krijg je de kans om op tijdelijk projecten te werken bij één van onze klanten.

Je krijgt van ons een vast contract, waardoor je een zekerheid hebt van een vaste werkgever en een uitgebreid voordelenpakket. Daarnaast beschik je over een bedrijfswagen om je te kunnen verplaatsen naar een van onze klanten.

Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen juridische afdelingen, die tijdelijk ondersteuning nodig hebben op alle niveaus: GDPR, gegevensbescherming, contractenrecht, etc. Wil je meer variatie? Wil je blijven leren en ontwikkelen binnen de juridische sector? Kom dan zeker eens kennis maken. We hebben ongetwijfeld een project dat bij jou past.

Start je nieuwe carrière!

Stuur ons meteen je CV en start je nieuwe carrière!

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]