Young Graduates Program

Bijna afgestudeerd?
Wil je jouw carrière een vliegende start geven?

Young Graduates Program

We beseffen maar al te goed dat jong talent ook voor clearXperts de toekomst zal bepalen. Daarom investeren we er ook zoveel in. We gaan op zoek naar high potentials en geven hen de kans om te groeien.

Wat is het?

Ieder jaar selecteren we een aantal deelnemers in HR, Finance en Marketing, die we klaarstomen voor hun eerste stappen in het echte bedrijfsleven. Tijdens het programma leren we je beter kennen en brengen we je potentieel in kaart. Uiteraard krijg je ook een hele waaier aan opleidingen. Als kers op de taart loop je een viertal weken stage bij één van onze klanten.

Waarom bij clearXperts?

Een job is zoveel meer dan een titel en een salaris. Je kiest best voor een boeiende eerste functie waarbinnen je jezelf kan ontwikkelen en diverse kansen kan aangrijpen. Bij clearXperts bouwen we actief mee aan de carrière van onze consultants. We zorgen voor jouw persoonlijk ontwikkelingsplan en je krijgt intensieve begeleiding door onze HR business partner en je mentor.

Hoe doe je mee?

Je stuurt je CV naar [email protected]. Na een eerste screening word je gebeld voor een telefonisch interview. Als dat goed is verlopen, willen we je natuurlijk face-to-face ontmoeten. We doen dan eveneens een aantal persoonlijkheidstests.

Hoe word je geselecteerd?

Tijdens de gesprekken en de tests ontdekken we wat je werkelijk in je mars hebt. Het gaat niet alleen om wat je weet en technisch kan. De “soft skills” zijn minstens even belangrijk. Als er een match is met clearXperts ontvang je een contractvoorstel om bij ons aan de slag te gaan als Young Graduate nadat je bent afgestudeerd.

En wat daarna?

Als Young Graduate start je bij ons als consultant, de ideale springplank voor een carrière in Finance, Marketing of HR. Aangezien je op verschillende projecten zal werken, bouw je een brede ervaring op in diverse sectoren. Zo leer je héél snel de kneepjes van het vak met de zekerheid van een vast contract.

Onze young graduates aan het woord

Ben je bijna of pas afgestudeerd en wil je je carrière een vliegende start geven?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]