Content marketeer – Mechelen (hybride)

Content marketeer – Mechelen (hybride)

Organization

Onze opdrachtgever, Zehnder, is wereldwijd actief op de markt van HVAC. Deze stabiele, Zwitserse en beursgenoteerde groep zorgt voor de nodige stabiliteit. In België ligt de focus op de verkoop van ventilatiesystemen een groothandels en sanitaire installateurs. Met hun 38 koppig team bewerkt Zehnder de Belgische markt met de verkoop van ventilatiesystemen. Qua cultuur zijn ze familiaal georiënteerd en heerst er een KMO mentaliteit, uiteraard met de financiële stabiliteit van de groep achter hen. Zehnder is een innovatief bedrijf dat inzet op vernieuwing en de nieuwste trends op de markt wil ondersteunen en uitbouwen.

Vanwege sterke groei in de afgelopen jaren zoeken we voor hen een content marketeer.

Function

  • Dankzij jouw expertise binnen content marketing, ben jij de geknipte persoon om gepaste content te voorzien, op maat van elke doelgroep. Of het nu digitaal is, binnen een showroom of op een beurs… dankzij jouw creatieve en schriftelijke vaardigheden, voorzie je gepaste content.
  • Ook wat betreft de samenwerking met partners en groothandels analyseer je de bestaande aanpak kritisch en kom je met vernieuwende ideeën. Je houdt jezelf constant up to date wat betreft partner samenwerkingen en interessante marketing opportuniteiten! Events kan je begeleiden en opvolgen, dankzij jouw pro actieve houding.
  • Naar stagiaires binnen het team neem jij een coachende en sturende rol op. Dankzij jouw begeleiding kunnen zij groeien in hun rol.
  • Rapporteren doe je aan de marketing teamlead, samenwerken met jouw 5 collega’s in België en het Nederlandse marketing team, vanwege de nauwe BE-NE samenwerking.

Requirements

  • Creatief, kritisch en analytisch ben je in staat een nieuwe wind te laten waaien binnen het marketing team. Je bent een sterke teamplayer, die goed overlegt met anderen, maar ook de nodige verantwoordelijkheid en autonomie kan opnemen. Stressbestendig hou je het hoofd koel op drukke momenten.
  • 2 – 5 jaar ervaring binnen content marketing of een brede marketing rol is een must, net als een creatieve blik en vlotte pen. Affiniteit met bouw of organisatie van events is een mooie troef.
  • Vanwege het internationale karakter van de rol, beheers je naast het Nederlands ook het Frans en Engels voldoende. (Basis)kennis van Indesign is een troef, bereidheid tot bijleren een must.

Offer

Mooie loopbaankansen, een degelijke opleiding en een fijne samenwerking, dat mag je verwachten. Je komt terecht binnen een toonaangevende onderneming, waar je ook als mens verder kan ontplooien. De stabiliteit van een degelijke en gerenommeerde beursgenoteerde groep wordt gecombineerd met de kleinere structuur in België, best of both worlds dus! Financieel zorgt men ervoor dat je beloond wordt naar jouw talenten, bovendien ontvang je een mooi pakket extra legale voordelen, inclusief bonusplan, vervoersvergoeding of 100% terugbetaling openbaar vervoer, internet en bureau vergoeding, laptop, Iphone, groeps – en hospitalisatie verzekering en 32 verlofdagen. 3 dagen per week werk je in de ruime kantoren in Mechelen, 2 dagen kan je thuis werken.Deze vacature staat ook open onder zelfstandig statuut, maar langdurig engagement (onbepaalde duur) is een must.

Information

+32 471 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter