Corporate recruiter – Leuven

Corporate recruiter – Leuven

Introduction

Bijna dagelijks in het nieuws: ‘Grote cyberaanval op toonaangevend bedrijf’. Bouwen aan kennis, ervaring en vertrouwen in tijden waar digitale bedreigingen dagelijkse kost zijn, dat is zowel de missie van je toekomstige werkgever, als die van jou als sourcer & recruiter. Jij bouwt immers mee aan het talent van de toekomst in deze jonge en dynamische cybersecurity organisatie. Benieuwd wat jouw toegevoegde waarde kan zijn?

Organization

Gelegen in centrum Leuven – werd deze organisatie 3 jaar geleden opgericht. Intussen realiseerden ze al meer dan 1000 tevreden klanten in heel Europa. Hierdoor kregen zij het vertrouwen van hun investeerders om de komende jaren sterk te groeien. Inzetten op het vinden van toptalent in België, Frankrijk, UK, Nederland als Duitsland is daarom cruciaal! Zin om de drijvende kracht daarin te worden?

Function

Jouw missie is duidelijk: ‘toptalent aantrekken om de doorgroei van de organisatie te garanderen’. Momenteel telt het bedrijf een 20-tal medewerkers, maar dankzij jouw expertise zal dat aantal het komende jaar sterk groeien naar een 60 tot 70 collega’s – wat een fijne uitdaging, vind je niet?

Met bruisende energie enthousiasmeer je mensen en geef je richting aan alle selectie en recruitmentactiviteiten:

  • Voor internationale aanwervingen ben je aanspreekpartner voor de externe recruitment partners
  • Daarnaast neem je voor België het sourcen en selecteren van A tot Z voor je eigen rekening
  • En uiteraard neem je de sleutelpositie in tussen de markt van kandidaten en de hiring manager(s).

Gedreven door resultaat, maar met een kritisch ingesteldheid heb je een neus voor talent en krijg je er energie van om mensen aan boord te brengen. Op die manier biedt je een prachtige toekomst aan zowel potentiële nieuwe medewerkers als aan jouw toekomstige werkgever.

Requirements

  • Het zoeken én vinden van geschikt talent geeft jou energie!
  • Dankzij je ervaring als recruiter, sourcer of talent acquisition expert, weet je dat een goede portie inventiviteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen de juiste mix is om resultaat te bereiken.
  • Naast je doelgerichte houding, heb je ook een kritische ingesteldheid en leg je de lat hoog – je wil immers het beste talent aantrekken en stelt je niet tevreden met ‘ongeveer’.
  • Een gezonde interesse in de business van cybersecurity is voldoende – je hoeft echt geen techneut te zijn om je thuis te voelen.
  • Open communicatie, directe feedback, betrokkenheid bij de organisatiedoelstellingen en een autonome en flexibele werkmentaliteit zijn dé waarden die hier centraal staan.
  • Spreek je daarenboven vlot Nederlands en Engels en eventueel een mondje Frans, dan moet je niet twijfelen!

Offer

Jij gaat meebouwen aan de toekomst van het team, dus er staat jou een uitdagende en afwisselende functie te wachten. In deze ondernemende scale-up krijg je alle kansen om deze nieuwe functie zelf vorm te geven en jouw talenten verder te ontplooien. Uiteraard wordt een aantrekkelijk salaris geboden, aangevuld met een flexibel income plan, verzekeringen en tal van andere voordelen.

Information

Alles kunnen afvinken? Grijp dan zeker deze kans! Vraag gerust meer info via [email protected] of stuur je CV, zodat we meteen in gesprek kunnen gaan.

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter