Credit Collector – Hasselt

Credit Collector – Hasselt

Introduction

“empowered people creating positive growth” is het motto waar onze klant helemaal voor gaat. Als familiale private holding ondersteunen ze en brede waaier aan bedrijven in diverse sectoren om hun groeiambities te realiseren. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn ze op de Belgische markt een sterk toegevoegde waarde. Op vandaag beheren zij 40 vennootschappen vanuit hun hoofdzetel in Hasselt.


Organization

We zoeken een credit collector met zin om in een sterk groeiend bedrijf mee te bouwen aan de business! Ben je kritisch ingesteld, bezit je een hands on mentaliteit? Werken in een snel veranderende omgeving is voor jou een uitdaging? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Function

Krijg jij energie van klantencontact? Spreek jij daarnaast ook nog eens vlot Nederlands en Frans?

Voor onze klant regio Limburg zijn wij op zoek naar een gedreven credit collector. Je takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Je volgt debiteuren zowel schriftelijk als telefonisch op bij zowel particulieren als business klanten.
  • Je staat in voor de ordervrijgave.
  • Je bent verantwoordelijk voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten …
  • Je rapporteert in deze functie aan de Credit Manager

Requirements

  • Een eerste administratieve ervaring is vereist
  • Je werkt graag volgens vastgelegde procedures, je kan je in bepaalde situaties ook flexibel opstellen.
  • Je ben empathisch en kritisch ingesteld
  • Je communiceert assertief maar diplomatisch en klantvriendelijk, dit zowel in het Nederlands en Frans
  • Je bent flexibel in werktijden: je werkt tussen 7u30 en 18u00, er wordt een uurrooster opgemaakt in samenspraak met de collega’s. Eén maal per maand ben je bereid om op zaterdagvoormiddag te werken


Offer

Naast de mogelijkheid om te werken binnen een fijne en familiale sfeer. In ruil voor jouw inzet en persoonlijke benadering, biedt onze klant een traditioneel salarispakket, aangevuld met verzekeringen, ADV dagen en maaltijdcheques. Indien je dus op zoek bent naar een afwisselende functie, in een klein en fijn team, waar je jouw klantgerichte en meertalige talenten kan benutten, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen!


Information

Rachid Sarhdi

Application

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Delen op:
LinkedInTwitter