Customer service medewerker NL/ENG – Hasselt

Customer service medewerker NL/ENG – Hasselt

Introduction

Blink jij als Customer service medewerker uit in de opmaak én afhandeling van een ordertraject? Bij Aminolabs werk je namelijk samen met tal van klanten die jouw ruime talenkennis (Nederlands, Engels) sterk op prijs stellen.


Organization

?Aminolabs is gespecialiseerd in R&D en productie van supplementen, poeders en repen voor de health & sport industry. Als Customer service medewerker bij Aminolabs, een Limburgs bedrijf met internationale takken, vind je het beste van twee werelden. Je krijgt de kans om vlakbij huis te werken, aangezien het hoofdkantoor gevestigd is op de Corda Campus in Hasselt. Op deze manier vermijd je file en lange reistijden. Toch komt je terecht in een dynamisch en ambitieuze omgeving. Op de Corda Campus word je omgeven door tal van andere innovatieve bedrijven en vind je alle faciliteiten om de hoek. Een lunch met vrienden of een bezoekje aan de kapper hoef je niet langer uit te stellen. Naast het hoofdkantoor gelegen in Hasselt, heeft Aminolabs vestigingen in Zottegem (België), Duitsland en Kroatië.

Function

Binnenkort maak jij misschien deel uit van het gepassioneerde customer service team van Aminolabs. In tandem met het sales departement ben jij verantwoordelijk voor zowel grote als kleine klanten. Als SPOC heb je dagelijks klantencontact en bied je een luisterend oor voor vragen of issues. Bij problemen denk je mee en formuleer je een oplossing. Jouw hoofdverantwoordelijkheid bestaat uit het efficiënt en correct boeken van orders en je communiceert veelvuldig om klanten steeds up to date te houden m.b.t. levertijden, verpakkingen en producties. Na de order ingave, organiseer je de afroeporders en nadat het product geleverd wordt sta jij in voor de facturatie. Dankzij jouw glasheldere manier van communiceren en commerciële drive onderscheid je je als Customer service medewerker.

Requirements

Vanuit jouw bachelor opleidingsachtergrond en jouw ervaring in customer service/commerciële binnendienst weet jij als geen ander hoe het is om klanten te woord te staan. Uiteraard ben je commercieel aangelegd en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Belangrijk is jouw aanleg voor nauwkeurig en accuraat werken en administratie. Daarom zijn ook jouw communicatieve vaardigheden erg belangrijk: in het Nederlands en Engels sta je steeds paraat voor de klanten. Kennis van het Frans is een pluspunt en kennis van douanedocumenten en -regels een extra troef, maar het wordt je aangeleerd indien je dit nog niet beheerst.

Offer

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques,… en er is ruimte voor fun. Zo is een partijtje lasershooten, een spannende volleybalmatch of een feestje geen uitzondering.

Information

Lynn Vandecappelle

[email protected]

+32 (0)496 11 94 19

Application

Lynn Vandecappelle

[email protected]

+32 (0)496 11 94 19

Delen op:
LinkedInTwitter