Customer Trustee – Oost-Vlaanderen

Customer Trustee – Oost-Vlaanderen

Introduction

Bij de een van de grootste energie verdelers van fossielen in België zijn we opzoek naar een professionele, meertalige en flexibele customer wizards. Je bent ook het centraal vertrouwenspunt van de klanten, met je commerciële flair sta je de klanten te woord en bied je operationele oplossingen aan en wordt je de vertrouweling (=Trustee) van je zakenrelatie.

Organization


Je komt terecht bij een familiaal groei bedrijf binnen een financieel zeer slagvaardig Belgisch bedrijf. Zo krijg je het beste van 2 werelden mee: de persoonlijke contacten binnen de organisatie met de collega’s enerzijds en anderzijds de stabiliteit en mogelijkheden van een grote groep. Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in het het leveren van kwaliteitsvolle producten.

Je bent in contact met zowel B2C als B2B klanten.

Function

Je hebt dagelijks telefonisch klantencontact en bestellingopname. Je ontvangt de bestellingen telefonisch, registreert deze en helpt de klanten verder met allerlei vragen omtrent prijzen, leveringen,….en wordt hun Trustee!

Requirements

Je hebt talent voor klantgerichte en professionele communicatie in het Nederlands en je trekt je aardig uit de slag in het Frans en houdt van een persoonlijke benadering met je klanten.
Dankzij jouw affiniteit voor oplossingsgericht denken, weet je mee te denken wanneer oplossingen niet standaard zijn.

Je speelt in op de behoeften van de klanten en stelt de verschillende diensten en producten voor, waarbij cross-selling en up-selling de norm zijn.

Offer

In ruil voor jouw inzet en persoonlijke benadering, biedt onze klant een goed salarispakket, aangevuld met verzekeringen, 6 ADV dagen, maaltijdcheques en ecocheques. Indien je dus op zoek bent naar een afwisselende functie, in een fijn team, waar je jouw klantgerichte talenten kan benutten, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen.

Information

Rachid Sarhdi +32 (0)4 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter